woensdag 15 juni 2016

Blond servies borden

Divers aanbod aan kwalitatieve horeca borden. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Alle merken Blond servies.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Aangezien je gebruik maakt van onze diensten gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Illustraties van kletsende vriendinnen tijdens een high tea, suikerzoete cupcakes, verliefde stelletjes… alles om vrolijk van te worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De vrolijke kleuren en gezellige illustraties kenmerken de welbekende lijn Even Bijkletsen van Blond -Amsterdam.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit vrolijke merk heeft een uitgebreid assortiment om je hele tafel feestelijk te dekken. Bekijk de gehele servieslijn hier!

Van borden , schaaltjes, en mokken tot heerlijk grote theebekers, theepotten en koektrommels. Zo kan je altijd nog meer delen sparen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook kan je voor leuke gebaksbordjes kiezen.


Ook smaakt je kerstdiner lekkerder van een mooi servies én uiteraard ziet het er ook mooier uit. Kies een mooie servies set en maak je kersttafel compleet met leuke kerstdecoratie en kerststukken. Bij wehkamp vind je een uitgebreide selectie. Gratis bezorging vanaf 20.


Elk jaar brengt Blond een nieuw thema uit. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Deze servieslijn van Blond is geïnspireerd op het traditionele Delfts blauw.


Op het servies zijn verschillende Nederlandse taferelen afgebeeld. Denk hierbij aan fietsen, schaatsen en door de grachten varen. Dit is natuurlijk verwerkt in de typische grappige Blond stijl. Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden.


Borden heb je in veel verschillende formaten.

Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein. Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur. Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design.


Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën.


Zo is er een breed assortiment aan borden , kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Servies in alle soorten en stijlen.


Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts