maandag 27 juni 2016

Colorbel kleuren ral

BICCS Agrideck Industrie lak. Maar u kunt ook uw eigen kleuren creëren. Op verzoek kunnen zelfs specifieke kleuren worden ontwikkeld. Doordat het verf het glas ondoorzichtig maakt is het geschikt voor vele toepassingen voor zowel binnen en buiten. Emaillaag behandeld op hoge temperatuur.


Het is ondoorzichtig en verkrijgbaar in standaardkleuren.

Daarnaast is het in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar. Colorbel geëmailleerd glas. Een van de meest voorkomende vragen aan de RAL -service diensten zijn vragen over de toegestane afwijking van de kleur of de leveringen van gekleurde objecten met RAL kleur monsters, die waren gebaseerd op de betreffende bestelling. Bovendien wordt de kleur vanaf de glaszijde (gezien door mm blank float glas) bepaal precies zoals u deze in de uiteindelijke positie waarneemt. Wij leveren het glas in de standaard kleuren.


Alle RAL kleuren hebben een nummer en een naam. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.

List of RAL colors Jump to. In the RAL Design System Plus, there are groups of colors every 10° of hue and additionally at 75°, 85° and 95°. Borstwering, gevelbekleding, keukenwand.


Niet-standaard kleuren naar RAL of NCS zijn in overleg met Glaverbel. Monsters Bepaalde tinten van het gamma kunnen lichte verschillen vertonen in vergelijking met de realiteit. Dit systeem wordt al meer dan jaar gebruikt en dat is niet voor niks! Met 2kleuren is deze waaier zeer compleet te noemen en vind je altijd wel een kleur die geschikt is voor jouw buiten- of binnenwerk!


Van parelmoer en metallic kleuren is geen consistente reflectiewaarde vast te stellen. De kleuren in de tabel zijn een globale indicatie van de werkelijke RAL - kleur. Selecteer de kleur van uw keuze altijd aan de hand van een officiële RAL kleurenwaaier.


We zijn als adviseurs nauw betrokken geweest in de fase voorafgaand aan de bouw”, vertelt Alexander Postma, verkoper bij AGC Heerlen. Een groot voordeel is dat elke kleur uit het kleurenpalet altijd gemakkelijk reproduceerbaar is. Als je ons de RAL kleurcode van jouw keukenmeubilair bezorgt, zullen we dus in staat zijn om deze te produceren voor wanden of houtbekleding. Deze kleuren zijn ingedeeld op kleurtint. Klik op het gewenste merk en vind de bijpassende kleuren (of download de betreffende PDF voor eigen gebruik).


RAL - kleuren worden dikwijls ook wereldwijd gebruikt door meubelproducenten. Uiteraard kunt u deze merken en kleuren direct bij ons aanschaffen in de winkel of webshop.

Indien het gewenste merk of kleur niet op voorrad is dan bestellen wij dit natuurlijk direct voor u. Heb je binnen de RAL kleuren een mooie keuze gemaakt? Wij kunnen de kleur voor je mengen, ook als die bij een bepaald merk verf niet meteen beschikbaar lijkt te zijn. Deze wittint lijkt qua kleur het meest op koffiemelk. Kreidler Kleuren ( RAL kleuren ) De firma Kreidler was bij het gebruik van kleuren zeer conservatief, kleur samenstellingen gingen langere tijd mee, ze werden niet ieder jaar veranderd.


Directeur Alfred Kreidler liet zich de kans niet ontnemen zelf de uiteindelijke kleursamenstelling te bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts