woensdag 29 juni 2016

Salontafels modern design

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Tafels zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. In beide gevallen is het belangrijk dat jouw design salontafel qua kleur en materiaal mooi samengaat met de design bank die je zo zorgvuldig hebt uitgekozen. In onze webshop vind je een uitgebreide selectie aan design salontafels.


Wij hebben houten, kunststof en stalen salontafels. Bij Flinders vind je bovenal een selectie moderne salontafels. Ontdek ons design en laat je inspireren.

De sculpturale Coffee Table van Isamu Noguchi voor Vitra is een echt pronkstuk dat de aandacht trekt in een zithoek. In onze showroom vindt u een mooie collectie moderne design salontafels. Salontafels in glas, hout, kunststof en aluminium design. Glazen salontafels , massief houten salontafels en tafels van steen of metaal zijn er in diverse vormen.


Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele. Geen verzendkosten, dagen retourrecht! Dit is een hip, betaalbaar merk met een brede collectie aan salontafels. Ook bekende merken als Vondom en Mogg hebben een grote collectie design salontafels van hoogwaardige kwaliteit. Bij Eijerkamp heeft u de keuze uit meer dan 2stijlvolle salontafels ! Liefhebber van een moderne woonstijl?


Prachtige opvallende items in zowel ronde als vierkante vormen. Op zoek naar salontafels ? Voordelig en snel geleverd bij home24! Bekijk het assortiment eettafels direct online. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Moderne design salontafels verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen zeer scherp geprijsd! Poten in geborsteld nikkel of gebruineerd messing.

Met een mooie salontafel maakt u uw zithoek compleet. Natuurlijk laten we je ook enkele geweldige voorbeelden van glazen salontafels zien. De volgende design salontafels hebben een glazen blad.


De plaat van glas geeft deze tafels een extra ruimtelijk en moderne look. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts