dinsdag 14 juni 2016

Fotobehang kinderen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Kies uit 1producten vanaf € 295. Het fotobehang van ieder kind stimuleert vrij denken en spelen. Een dieren fotobehang met bijvoorbeeld een onderwaterkamer zoals het fotobehang Onderwater Sea Adventure of het fotobehang Jungekamer zijn heel geschikt voor een unisex kamer voor kinderen die van dieren houden.

Voetballiefhebbers toveren hun kamer om tot een stadion met het fotobehang voetbalstadion. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.


Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste fotobehang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor fotobehangwebshop. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten.


Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur.

Voor kinderen foto behangcollectie zal uitstekend presenteren ook in andere kamers. Links in je scherm sorteer je het gehele aanbod fotobehang snel en gemakkelijk op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid in de voorraad. Leuk fotobehang van een beroemde graffiti van kleine kinderen op een fiets in Maleisië door de Litouwse kunstenaar Ernest Zacharevic.


De foto op het behang geeft een leuke illusie weer die gasten bij je thuis versteld doet staan! Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Wilt u de kinderkamer of babykamer voorzien van een leuk, lief of stoer fotobehang ? Wij hebben een grote en superleuke collectie fotobehang voor de kinderkamer. Fotobehang voor de kinderkamer. Snel geleverd en altijd inclusief lijm.


Ook muurstickers in het assortiment. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ons fotobehang op maat wordt gemaakt in dagen, is 1 veilig voor de gezondhei krasvast en afwasbaar! Ook is het heel eenvoudig zelf te behangen zonder overlapping. Deze mooie prints maken de kinderkamer echt een bijzondere plek. Het foto behang is makkelijk aan te brengen, de prijs is goedkoop en de kwaliteit is goed.


Kenmerken fotobehang De sfeer in een kamer wordt voornamelijk bepaald door de kleuren die je gebruikt. De behangen voor de kinderkamer zijn vaak gemaakt met leuke, heldere kleuren zodat je kind volop in zijn eigen kamer kan spelen.

Vier kinderen spelen met een speelgoed zeilbootje in het water aan het strand. De oudste jongen draagt een kind op zijn rug. Bron: Rijksmuseum) Deze lieflijke scène bevat een boodschap. Abonneer u op onze nieuwsbrief.


Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! U kan aangepast fotobehang kopen, wat betekent dat elke afbeelding op onze site kan worden gemaakt op basis van individuele formaten - van een kleine afmeting tot een ongelooflijk groot fotobehang. De limiet is alleen de grootte van uw muren. Met fotobehang op de kinderkamer tover je deze ruimte binnen een handomdraai om tot een fleurige, gezellige en speelse plek waar de kinderen uren kunnen vertoeven.


Kies je samen met je kind voor een behang van Nijntje of misschien een print met sterren? Wij leveren het fotobehang met een bijbehorend behanglijm. Tegenwoordig is het ook zeer populair om kinder- en babykamers van fotobehang te voorzien.


Kinderen vinden het prachtig om hun Disney-helden, voetballers of prinsessenafbeeldingen te zien, terwijl je baby of dreumes kan leren tellen met een foto met schapen of konijntjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts