woensdag 15 juni 2016

Inrichting industrieel

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Zoals reeds aangegeven, begint en eindigt de industriële inrichting bij jezelf.


Je eigen smaak en ideeën zijn leiden hoewel je sowieso altijd extra inspiratie kunt gebruiken. Hopelijk hebben deze voorbeelden van een prachtig industrieel interieur je wat extra ideeën gegeven voor je eigen inrichting. Wat maakt een inrichting nu echt industrieel ? Hoe krijg ik dat effect van een stoere, basic ruimte waarin je je toch thuis kunt voelen? Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires.


Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een gietvloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis. Zeg je industrieel interieur, dan zeg je fabriekslampen. Vanwege de enorme hype zijn de lampen dikwijls behoorlijk prijzig, maar er zijn gelukkig ook markten en tweedehandswinkels waar de lampen een stuk betaalbaarder zijn. Daarnaast zijn er bij de bouwmarkten vaak ook goede knock offs te vinden. En hier laat ik zien wat je met industrieel behang kunt doen!


Vind je een compleet industrieel interieur een beetje te kil, maar je vindt bepaalde elementen of meubels wel heel stoer? Dan zou je ook kunnen overwegen om die toe te passen in een andere interieurstijl. Bar inrichting met hout en beton! Natuurlijk producten met een industrieel tintje. En hoewel een industrieel vooral stoer en rauw is, kan.


Inrichting industrieel

Heb jij een rauwe, gedurfde stijl? Zou jij het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw huis? Kies dan voor een industrieel interieur met vintage elementen.


Stoel met zwartleren zitting. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Ook extra grote bloempotten passen goed in een industriële inrichting. Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er een aantal elementen die horen bij een industrieel interieur. Woningen met een industrieel interieur kenmerken zich door het gebruik van ruwe, robuuste materialen zoals onbewerkt hout, metaal, beton en baksteen. Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren.


Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. Wilt u restaurant inrichting , winkel inrichting of kantoor inrichting laten maken, en bent u op zoek naar een stoer interieur met industrieel karakter, dan bent u bij. Wil jij een industrieel interieur in jouw huis?


Wij gaan jouw helpen door een aantal hele leuke ideeën te laten zien, die je kunt gebruiken om een industriële inrichting te creëren. Laat je verder inspireren door KARWEI en bekijk onze tips en de laatste trends voor een industrieel interieur! Industriële inrichting voor alle kamers. Wanneer je een industrieel interieur wilt creëren door het hele huis, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van contrasten binnen de materialen steen, metaal, glas en leer. In een oude fabriek werd er een kleurrijke en speelse loft gecreëerd met een industrieel interieur.


De heldere en open leefruimte zit vol energie dankzij de leuke kleuraccenten. In de kamers daalt de rust neder door het gebruik van wit. Het heeft een rauwe look waarbij bakstenen, beton, steigerbuizen en metaal vaak nog zichtbaar zijn. Houd de ruimte overzichtelijk door een paar grote eyecatchers te kiezen, zoals een stoere fabriekslamp, leren bank of stalen eettafel. Een hedendaags industrieel interieur heeft de karakteristieke uitstraling van deze lofts, met een moderne twist.


Ondanks dat lofts over het algemeen heel hoog en ruim zijn, wordt de industriële inrichting volop toegepast in allerlei typen woningen. Stoere steigerhouten inrichting industrieel. Meubels gecombineerd van staal en steigerhout voor in uw woning.


Voor ontzettend veel sfeer en een uniek karakter. Bekijk alles met industrieel bureau!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts