dinsdag 21 juni 2016

Montis tor aanbieding

Nú op voorraad dus snelle levering! Specialistisch advies nodig? Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Offerte met projectprijzen?


TOR is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar moet zijn.

De opstaande rand van het blad voorkomt dat producten die er op staan er gemakkelijk vanaf schuiven. Het handvat dat ontstaat uit de knik in de poten maakt het mogelijk TOR gemakkelijk op te tillen en geeft het tafeltje een eigen karakter. Tor is designed with the idea that a side table needs to be carried around easily. The raised edge of the top prevents things slide off easily.


The handle that comes out of the legs makes Tor easy to pick up and gives the table its character charm. Diese Idee, das ein Beistelltisch leicht zu bewegen sein muss war die Grundlage für den Entwurf von TOR. Die kleine Kante an der Tischplatte sichert die Gegenstände die auf ihm stehen.


Der Handgriff, der aus dem Knick im Gestell entsteht, erleichtert die Handhabung gibt TOR aber auch einen besonderen Charakter.

Het aluminium tafeltje is dankzij het handvat bijzonder praktisch en makkelijk te verplaatsen. Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, de Montis Tor bijzettafel is ontworpen vauit de gedachte dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. De Tor Bijzettafel van Montis is de ideale tafel om mee te nemen.


Vaak heeft een bijzettafel geen vaste plek in huis maar zwerft deze rond op de plekken waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. Tor is ontworpen met het idee dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. This field is for validation purposes and should be left unchanged. De collectie Montis hockers, poefen en banken zijn duurzaam, doelmatig en tijdloos.


Het zitcomfort, welke wordt gevormschuim is superieur. Wanneer u de aanbieder heeft gevonden met de beste aanbieding , zult u het zelf ervaren als u gaat zitten in bijvoorbeeld de Montis Axel banken serie of als u wegzakt in de lederen love seat. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn.


Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp.


Door het handvat is dit tafeltje makkelijk te verplaatsen en dankzij de opstaande rand rollen of schuiven de spullen die erop staan er niet af. Montis bijzettafel Tor heeft de perfecte combinatie tussen functionaliteit en het design. Het opstaande randje van het blad voorkomt dat producten van het design tafeltje glijden.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Info over montis spica aanbieding. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Resultaten van zoekmachines!


Designer Lambie van Hengel. De tafel heeft vier poten, waarvan er twee boven het tafelblad uitpiepen en als handig handvat functioneren. Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. De Montis Tor bijzettafel is ontworpen door Lambie van Hengel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts