vrijdag 24 juni 2016

Bamboe rolgordijn op maat maken

Goedkoper Dan In De Winkel. Rolgordijn Ontdek het Xenos. Moso bamboe strak op maat voor de beste prijs! Onze bamboe gordijnen zijn vrij eenvoudig op maat te maken. Het enige wat u nodig heeft is een schaar en een houtzaag.


Bamboe rolgordijn op maat maken

Met de houtzaag zaagt u de boven- en onderlijst op maat en met de schaar knipt u de bamboescheuten door. Wij verkopen diverse soorten op maat gemaakte rolgordijnen , compleet op maat gemaakt. Hierdoor kunt u uw rolgordijn compleet naar wens samenstellen. U kunt zelf de maat opgeven, de kleur kiezen en ook kiezen voor diverse bedieningsopties.


Wij bewijzen dat maatwerk niet onbetaalbaar is. Sterker nog, onze prijzen zijn zeer concurrend! Een bamboe rolgordijn is eenvoudig in de breedte in te korten met een Japanse zaag. Door de bamboe latjes door te zagen kunt u het rolgordijn op maat maken. Het inkorten van de hoogte is meestal niet nodig omdat het juist een mooi effect geeft als u een deel van het rolgordijn opgerold laat.


Bamboe rolgordijn op maat maken

Een Bambuta is een robuust bamboe rolgordijn van brede bamboelatten uit Java, afgewerkt met een gekleurde bies van outdoorstof. Speciaal ontwikkeld voor veranda’s beschermt Bambuta je tegen het weer in alle seizoenen. Het is dus zowel een zonwering als een rolgordijn die de kou buiten houdt.


Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Artikelen die voor je op maat worden.


Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De keuze voor standaard maten of op maat hangt vooral af van je budget, hoeveel tijd je hebt, en hoe handig je bent.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Bestel alles voor je woonkamer. Laat je creativiteit de vrije loop. Bekijk uw resultaten rolgordijn maat bij Finecomb.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bamboe rolgordijn natuur gemaakt van echte bamboe. Gemakkelijk op maat te maken. Als je zelf een rolgordijn gaat maken dan kun je ieder design ophangen.


Dat is dan ook gelijk het grote voordeel van zelf een rolgordijn maken en ophangen. Hoe je zelf een rolgordijn maakt en ophangt kun je in het volgende stappenplan lezen. Hoe maak je zelf een rolgordijn ? Het maken en ophangen van een rolgordijn bestaat uit slechts stappen. De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 1 op maat gemaakt.


Bamboe rolgordijn op maat maken

Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting en zelfs met elektrische bediening. De Solano collectie bieden wij aan voor zeer betaalbare prijzen. Onze collectie met rolgordijnen op maat is ruim met diverse soorten stoffen, hierdoor kan je het product volledig naar je eigen smaak samenstellen.


Het rolgordijn op maat wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt. Een rolgordijn op maat maken en ophangen doe helemaal zelf met het Karwei stappenplan. Lees wat je allemaal nodig hebt bij het ophangen van je rolgordijn. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw rolgordijn in de breedte inkort. Moet je de maat nog bepalen?


Bekijk ook onze video over rolgordijnen opmeten. Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.


Biotics Bamboe 1capsules voor 21.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts