vrijdag 24 juni 2016

Behang sloophout

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Dé Studio Ditte webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Groot aanbod Hout behang van onder andere BN Wallcoverings, Dutch Exposed en AS Creation. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Niet van echt te onderscheiden ! Sloophout behang is dé nieuwe trend. Het was de laatste jaren al een populair materiaal voor meubels.


Sindsdien is de trend ook aanwezig in de vorm van behang. Materiaalimitaties doen het erg goed de laatste tijd. Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang.


Bij Kwantum vind je jouw steigerhout of sloophout vliesbehang supervoordelig!

Het behang is zo realistisch dat je muren echt van hout lijken, zo creëer je een ruige look. Combineer sloophout behang met egale muren om de rust te bewaren. Geef je muur een stoere uitstraling met fotobehang van sloophout ! Door de digitale drukmethodes van het fotobehang is het sloophout bijna niet meer van echt te onderscheiden. Houtbehang met ieder een eigen karakter en stijl.


Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste plek. De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Behang , maar toch weer niet. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


U kunt in onze webshop al uw sloophout behang online kopen. Wij hebben een zeer compleet assortiment sloophout behang in verschillende kleuren en stijlen, zoals. Rasch Lazy Sunday behang Normaal per rol €3Afmetingen:.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Het sloophouten behang lijkt nét echt en creëert een ruige look. Eén van de meest populaire modellen is het fotobehang vintage sloophout.


Met dit behang in pasteltinten geef je jouw muur een nieuwe look die past bij de trend van een natuurlijke look. Dit behang is heel geschikt om meerdere modellen naast elkaar te plakken, zodat je een hele (grote) wand kunt behangen.

Vind behang sloophout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts