donderdag 30 juni 2016

Bohemian style inrichting

Bohemian style inrichting

Shopping with Your Choices. Blouses, robes et pantalons pour femmes. Een bohemian interieur is een ware mix van stijlen die komen uit verschillende werelddelen vergezelt door bonte kleuren als roo roze, geel en oranje. Bohemian wordt vooral bestempelt als een hippie stijl.


Bekijk het bord bohemian style van viviandevries op Pinterest. Er zijn een aantal elementen die telkens terugkomen in een bohemian interieur. Bekijk meer ideeën over Interieur, Interieur ontwerpen en Ideeën voor thuisdecoratie. Deze belangrijke elementen kun je eigenlijk zien als de basis van het interieur.


Als je graag zelf een bohemian interieur zou willen, dan kun je deze elementen aangrijpen als houvast voor het inrichten van het interieur. De materialen die hier bij passen zijn hout, stoffen uit India, Marokko en Afrika, borduursels en aardewerk. De inrichting is onderscheidend en een smeltkroes van etnische meubels en accessoires uit de hele wereld. Natuurlijke materialen in een bohemian interieur. Vooral rotan, riet en hout staan centraal in zowel meubels als accessoires: van een rotan bankje of spiegel tot een rieten bijzettafel of mand.


Bohemian style inrichting

Tip: hang eens een rieten mand aan de muur ter decoratie. Textiel is overal in een bohemian interieur terug te vinden. Ben jij dol op het combineren van verschillende kleuren, materialen, accessoires en meubels?


Grote kans dat een bohemian interieur helemaal bij jou past. Daarbij zijn de mogelijkheden om te combineren eindeloos en verveelt zo’n interieur niet gauw. Wees niet bang, de bohemian slaapkamer of woonkamer houdt niet in dat jouw kamer eruit ziet als de binnenkant van een woonwagen. Sommige (decoratieve) aspecten van de bohemian inrichting stijl zul je wel herkennen uit de woonwagens. De bohemian interieurstijl vloeit voort uit de bohemian leefstijl, die staat voor een onbezorgd en ongedwongen leven.


Zomaar wat onderdelen van een bohemian inrichting die je kunt toepassen in jouw woonkamer. Ben je niet bang om allerlei materialen en accessoires te combineren? En wil je graag een totaal andere woonkamer dan wie dan ook?


Dan is een bohemian style interieur echt iets voor jou! Bekijk nu de mooiste styling. Haal vandaag nog die boho kleding in huis. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.


Bohemian style inrichting

Vandaar dat Ibiza en bohemian vaak hand in hand gaan. Anyway, de bohemian style kan je op verschillende manieren tot uiting laten komen. Denk aan kleding, muziek, maar vooral ook in de inrichting van je huis en tuin.


Op deze pagina willen we laten zien hoe je zo’n Ibiza style bohemian tuin kunt inrichten. De rijke stoffen met drukke prints en veel kleur maken je huis een kleurrijke omgeving. De stijl kan het best omschreven worden door ‘over the top’ en ‘zorgeloos’. Bij een bohemian stijl kun je denken aan donkere, zware meubels en gordijnen in combinatie met warme roodbruine tinten en brons en kristal.


Bohemian style inrichting

Vintage vondsten en erfstukken werkt briljant in een bohemian home – hoe grilliger en rijker de kleuren, hoe beter. Een maxi-jurk met etnische print bijvoorbeel gecombineerd met gladiator sandalen of een paar fijne cowboy boots. Uiteraard afgestyld met een mix van bohemian accessoires, zoals hoofdbandjes, kralenkettingen en opvallende oorbellen, al dan niet met veren.


De waardering van de natuur komt hierin terug en is daarbij van zeer grote waarde. Groente en fruit eten zij het liefst vers en rauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts