dinsdag 14 juni 2016

Horloge fotografie

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Specialistisch advies nodig? HORLOGE FOTOGRAFIE Horloge fotografie doe je niet zomaar even, zelfs niet als doorgewinterd productfotograaf.


Met name horloges met spiegelende wijzers en wijzerplaten zijn lastig omdat de camera reflecteert in het metaal. Zoek je de specialist in horloge fotografie ?

Onze fotostudio verzorgt het fotograferen van horloges voor website, drukwerk of catalogus. Of het nu gaat om een packshot van een horloge of een prachtige reclamefoto van een horloge , onze fotostudio combineert passie, creativiteit en minutieuze perfectie in elke. Ik dacht dat het misschien wel interessant zou zijn op de (weinige ? ) sites ivm horloge-fotografie op te lijsten ? Kwam vanmorgen op het idee toen ik in mijn favorieten zocht naar een super-mooie (ik dacht Franse ) site die Nivelacuso hier ooit eens gepost had. Vind horloges in ons breed assortiment Fotografie. Profiteer van de koopjes op eBay!


Wij fotograferen kleding plat of op een paspop. Invisible man en kraag montage in de beeldbewerking. Naast dat ik horloges helemaal geweldig vin vind ik fotografie ook super om te doen.

Natuurlijk vind ik mn klok op foto’s showen leuk maar daarnaast vind ik het leuk om met mn camera op stap te gaan. Ik maak gebruik van een Canon EOS Msysteemcamera. Nog meer mensen die naast horloges dezelfde passie delen? Gevoed door mijn bovenmatige interesse voor mechanische horloges ging ik in mijn vrije tijd regelmatig op zoek naar informatie hierover. Daarbij belande ik telkens weer op enkele fora waar liefhebbers dagelijks actief zijn.


Horloges en brillen hebben twee kenmerken: ze zijn klein en je hebt te maken met glanzende oppervlakken die sterk reflecteren. Daarom heb je niet zoveel licht nodig, maar je moet het licht wel goed diffuus maken om ervoor te zorgen dat het licht niet spiegelt in je producten. Naast de horloges zelf bieden wij extra accessoires aan om jouw horloge zo mooi mogelijk te houden of juist optimaal te kunnen gebruiken.


Zo kan je denken aan het aanschaffen van een horlogebox of een watchwinder. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bekijk het bord Horloges van moorfotografie, dat wordt gevolgd door 6mensen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Horloges , Watches en Mannenhorloges.


Download prachtige gratis afbeeldingen over Horloges. Horlogefotografie waarbij gekozen is voor een beeld recht van voren en een inzoom om de details van de klok goed te kunnen zien. Door de schuine hoek is tevens de. Als u een sportiever look wilt hebben, is ons gepersonaliseerd horloge Sport met foto iets voor u. Op logistiek vlak zijn er nog andere beperkingen: het heen en weer reizen naar een externe fotograaf en de verzekeringskosten voor de waarde van de stukken.


Vandaag was het de beurt voor dit stoere horloge. Ik wilde dit horloge fotograferen met slechts flitser en dan een aantal beelden combineren in Photoshop.

Een composietbeeld dus, zoals dat ook wel wordt genoemd en wat in de reclame- en productfotografie veelvuldig voorkomt. Varta Horloge batterij V3- pack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts