vrijdag 24 juni 2016

Blanke bootlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Weer, water- en UV bestendig. Bescherm uw boot met Blanke Bootlak. Wanneer het oppervlak is geschuur kunt u de bootlak aanbrengen in meerdere dunne lagen.


Zorg ervoor dat, voordat u hiermee begint, het oppervlak helemaal stofvrij is gemaakt.

Afhankelijk van het merk bootlak dat u gebruikt zijn tot lagen voldoende voor een perfect eindresultaat. U mag niet alle bootlak zomaar verdunnen. De meest natuurlijke uitstraling verkrijg je door het behandelen van Douglas hout met een olie. Zie je echter regelmatig onderhoud niet zitten dan is blanke bootlak ook een optie. Hiermee krijg je echter niet dezelfde natuurlijke uitstraling als olie of beits.


Bijna alle bootlakken (geschikt voor hout) zijn toepasbaar. Van een blanke bootlak tot andere toepassingen, wij zorgen ervoor dat je die online en bij ons in de winkel in Akersloot kunt kopen.

We zetten een aantal belangrijke eigenschappen van bootlak voor je op een rij. Scherpe prijzen en Volledige aanbod bij Verfgroothandel. Gratis verzending vanaf €Voor 15:besteld?


Ons assortiment bootlak en jachtlak dat in meerdere kleuren online te bestellen is bestaat uit diverse merken en types componenten lak, bootverf en overige bootverven. Wij richten ons op de professionele eindgebruiker die de hoogste kwaliteit eisen bij het volbrengen van projecten voor opdrachtgevers. Zeer hoge weers- en waterbestendigheid met hoge bolle glans en langdurig glansbehoud ook in tropische klimaten.


Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Tenco Bootlak blank is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters. Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Resultaten van zoekmachines! Blanke lak aanbrengen op mahonie, hardhout en andere houtsoorten.


Als u de blanke lak voor het eerst aanbrengt dan de lak laag voor laag verdunnen zoals vermeld in de tips hierboven. Als u elke volgende laag binnen uur aanbrengt hoeft u niet te schuren voor de hechting.

Tevens is het zeer goed bestand tegen UV-straling door zijn unieke UV-absorber. Tenco blanke bootlak ltr, blank , , bus. Een sneldrogende blanke lak op basis van alkydurethaanharsen. Geschikt voor alle houtsoorten, zowel voor minnen als buiten.


Epifanes jachtlakken en verven. Hooglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethanharsen. Toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn.


Bestand tegen invloeden van zout en zoet water. Buitenduurzaam en gemakkelijk te verwerken met kwast, roller of verspuit. Optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou ook in tropische klimaten. Het is een één-component lak die zeer UV bestendig is, mede door het extra ingebouwde ultraviolet filter. Dit beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht!


Bestel je Lakken en verven bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Indien je er blanke bootlak overheen gaat doen dan zal dit een vieze bruinige kleur gaan geven, ik zal je dit dan ook sterk afraden. Nu bestaat er wel speciale krasvrije (harde) verf die je kunt gebruiken.


Maar blanke lak, denk niet dat dit gaat werken. Maar vraag het eens na bij de specialist!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts