maandag 27 juni 2016

Fotolijst van steigerhout

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Grote collectie fotolijsten vind je hier! Fotolijsten tegen de laagste prijzen.


Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Hele stoere fotolijsten met een lijst van steigerhout !

De fotolijsten zijn ook op maat te bestellen. Ze worden voorzien van een glasplaat en er zitten aan de achterkant klemmetjes om alles vast te zetten. Let op: de aangegeven maten zijn inclusief de steigerhouten lijst van ongeveer 10cm breed! Ook prikborden van steigerhout zijn leverbaar. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch.


Smalle drieluik fotolijst gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze lijst heeft een robuust en stoer karakter. Deze fotolijsten zijn ook op maat te maken. Ga dan voor een fotolijst van steigerhout ! Een wissellijst van steigerhout geeft een natuurlijke sfeer aan de foto en zijn omgeving. De basic look laat de inhoud extra naar voren komen en zorgt voor een rustige uitstraling.


Omdat het kader gemaakt is van dit karakteristieke materiaal, is de fotolijst niet alleen duurzaam, maar past deze bij elk. In de fotolijst van dennenhout met antiek-finish passen foto’s. Stijlvolle fotolijsten van natuurlijk hout met glasplaat zijn volop verkrijgbaar.


Het bijzondere aan dit model is echter dat er meteen foto’s in kunnen. Een fotolijst van hout geeft een warme uitstraling.

Doordat ze in vele kleuren en soorten leverbaar zijn is er voor iedereen de passende lijst te vinden. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle levering uit voorraad en dagen niet goed geld terug garantie. Drijfhout van het stran het heeft een heel mooie structuur.


Takken uit het bos kun je ook verlijmen tot fotolijstje. Een fietsketting kan om een standaard fotolijst worden gelijm dat is een heel gemakkelijke klus als je een lijmpistool gebruikt. Een gewone fotolijst kun je beplakken met droogbloemen.


Shop direct online op beslist. Alle merken Wissellijsten. Grootste aanbod Fotostandaarden. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 15.


Bekijk meer ideeën over Decoratie, Decoraties en Pallethout. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Dit is immers doorgaans een zeer snelle en gemakkelijke manier om steigerhouten fotolijstjes te verkrijgen. Hierdoor is het vaak prettig om een fotolijstje van steigerhout te verkrijgen door deze aan te schaffen. Zo’n beetje iedereen zou namelijk wel op deze manier fotolijstjes van steigerhout moeten kunnen verkrijgen.


Je kunt de steigerhouten lijst namelijk bestellen in de maat die jij wil! Of je nou een fotolijst maatje, of een enorm grote steigerhouten lijst wil. De sloophouten fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen. Kaarthouder van steigerhout voor kaarten van A6-formaat of foto’s (x 10cm).


De afgebeelde kaart in de kaarthouder is niet inbegrepen. Aangezien de kaarthouder van gebruikt steigerhout gemaakt is, kan het geleverde product qua kleur en structuur uiteraard afwijken van de foto. Wij kunnen voor u een prachtige steigerhouten (foto) lijst maken. Geef uw afmeting op en wij bieden een op maat offerte aan. Genoemde prijs is een vanaf prijs, beginnende bij Aafmeting.


Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Met de hulp van dit artikel en een aantal gereedschappen kan je zelf aan de slag om de mooiste schilderijlijst maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts