dinsdag 28 juni 2016

Goede kwaliteit verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies of upload een ontwerp. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Dit merk is wel wat aan de prijzige kant, maar de kwaliteit is ook echt beter dan de verf van de gemiddelde bouwmarkt. Hebben wel eens eigenwijze familieleden die liever goedkoop uit zijn, die geven dan later meestal wel toe dat ze dat beter niet hadden kunnen doen. Wanneer je op internet verf koopt krijg je daar ongeveer korting op en dan is het redelijk betaalbaar.


En ook een goede Sigma X2U Gloss voor buiten heb je dan voor iets meer dan euro per liter.

Je krijgt A- kwaliteit verf voor de prijs van een B-merk verf. Een goede kwaliteit verf herken je namelijk direct aan de vloei: je kunt de verf vol opzetten, uitstrijken en vervolgens met rust laten. De verf vloeit dan vanzelf tot een mooie strakke laag. Doe-het-zelvers hebben vaak de neiging om eindeloos in de verf te blijven strijken of rollen.


Ik heb toen vanwege dit zelfde gevoel van gemak gekozen ‘even naar de bouwmarkt’ en daarmee voor de mindere Flexa verf kwaliteit. Deze is een stuk minder goed dan de beste verf voor binnen van Sikkens en als je de uren gaat rekenen van alle schilder mankracht en het opnieuw moeten schilderen van de muren en plafonds vanwege niet-dekkendheid. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs, die je zowel online als bij ons in de winkel in Akersloot kunt bestellen. Geschikt voor diverse toepassingen en zelf goed te verwerken, aan de hand van de instructies op de verpakking en de tips die onze specialisten je mee kunnen geven.


Gamma en de verf uit de mengmachine daar, die zijn erg goed en schilderen erg goed als je het vergelijkt met flexa en histor. Als je echt goede verf wil dan raad ik sikkens en sigma aan, maar dat is onzin om die voor binnen te gaan gebruiken. Verder goed ontvetten eerst met een sopje en dan met ammoniak (kapje op ivm de stank). Ik ben op zoek naar een goede kwaliteit afschrobbare muurverf maar kan niet bepalen waarom bijvoorbeeld Flexa of Histor beter zou zijn dan het eigen Gamma of Praxis merk. De muren van mijn huis zijn nu gedaan met latex van super kwaliteit , goed afwasbaar etc.


Sikkens verf is ook bekend als verf voor de professionele markt. Flexa (voor verven en lakken voor binnen en buiten) en Cetabever (buiten)beits zijn de A-merken die Sikkens onder andere aanbiedt. Wijzonol, verven , lakken en beitsen worden voor de consumentenmarkt veel via de bouwmarkten aangeboden.


Je gaat van een lichte kleur naar een donkere kleur met een goede kwaliteit verf.

Meestal zijn twee lagen Sikkens voldoende voor genoeg laagdikte om de kwaliteit te waarborgen. Echter is het de vraag of je met twee lagen de kleur ook goed dekkend krijgt. Er zijn namelijk helder-donkere kleuren zoals groen en rood die een slechte dekkingsgraad.


Om een goede hechting van de verf te verzekeren, is het nodig om het te verven oppervlak goed af te stoffen (bv. met een lichtjes vochtige doek). Op muren en plafonds die nog nooit zijn geverf is het aangewezen om een grondlaag (primer) aan te brengen, bij voorkeur van hetzelfde merk als de verf , ofwel een eerste laag met verdunde verf. Als je verf teveel verdund dan heeft hij geen dekking meer en als je hem te dik houd dan word deze te stroperig. Dus het is van groot belang om de juiste balans te vinden.


Om de verf goed te kunnen schilderen en toch goed dekkend te houden heb je duurdere grondstoffen nodig. Deze grondstoffen zorgen er voor dat de verf van een hogere kwaliteit is. Met Sigma, Sikkens, Trimetal, Boss,.


Levis is niet slecht, maar qua verf vind ik ze iets minder. De primer daarentegen is best wel goed. De Boss verven zijn zeer goed , de prijs is ook vrij hoog, maar toch een aanrader. Daarnaast hoort een goed bindmiddel transparant op te drogen zonder dat deze verkruimelt, vergeelt of plakkerig blijft. Ook voorkomt een goed bindmiddel dat er zowel voor als na het drogen van de verf er kleurverschillen zullen ontstaan.


Bij Action acrylverf kan het daarom zo wezen dat de kleur na het opdrogen minder fel zal zijn. Je betaalt de laagste prijs voor verf in de hoogte kwaliteit , zowel in liter als in andere hoeveelheden die je nodig hebt. Wil je daar de kozijnen en de deuren mee schilderen en weet je niet goed hoeveel je nodig hebt?


Onze verfspecialisten denken graag met je mee. Deze matte muurverf is op waterbasis en is van goede kwaliteit. De verf is geschikt voor minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten.


Het voordeel van deze muurverf is dat hij gemakkelijk verwerkbaar is, waterdamp doorlatend is en niet vergeelt. Er zijn allerlei misverstanden over watergedragen verf. Op zich begrijpelijk, want verf op waterbasis was van een belabberde kwaliteit toen het werd geïntroduceerd. Die tijden liggen inmiddels ver achter ons.


Gamma verf is een degelijke verf en met gamma verf kun je een goed eindresultaat krijgen. Als ik vroeger gamma verf hoorde, draaide ik mij om en liep hard weg. Omdat ik als schilder altijd met andere merken schilderde zoals sikkens verf of sigma verf , wilde ik van gamma verf niets weten.


Alleen moet je alles per stuk kopen ( verf , ontwikkelingsvloeistof, handschoenen en evt. remover en nabehandeling) en dan ben je rond de euro kwijt. Nu heb ik laatst de Syoss verf gekocht in de aanbieding en die pakte net zo goed. Maar de John Frieda schuimmousse was weer echt rotzooi. Weet je al welke kleur je vloer moet worden?


Dan is de keuze niet zo moeilijk: kijk gewoon op onze website welke pot betonverf het wordt. Dan kun je deze verf gelijk online kopen. Of zoek je verf voor in de garage?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts