vrijdag 17 juni 2016

Click rail praxis

Complete sets ophangsystemen. Welkom bij de Click ICT winkel. De Click Rail is een flexibel schilderij ophangsysteem dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt. Met het Click Connect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig.


Het ophangsysteem voor uw schilderij kunt u hier vinden in een totaalconcept van ophangrail, bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals ophangdraden en haken. Ophangsysteem van Gamma, Karwei, Praxis en Fixet: De nadelen 1.

Hierdoor betaalt u voor iets wat u uiteindelijk niet gaat gebruiken. Het maximale gewicht wat er per meter rail opgehangen kan worden. Belangrijk indien u meerdere schilderijen onder elkaar wilt ophangen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Naast de startersetjes kunt u ook de blisters aanschaffen. Montage film van de Click Rail. Om een schilderij netjes op. Downloaden 1Bestandsgrootte 187.


Deze rail is geschikt om tegen je wand te monteren.

De witte primer rail is overschilderbaar in de kleur van je muur, hierdoor wordt de rail bijna onzichtbaar. De STAS papergrip is een aluminium rail met aan de binnenkant een strip. Papieren en kleine posters kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen.


Daarnaast maakt de speciale railrand het mogelijk om stugge papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen. Zonder te boren in de muur! Voor 13:00u bestel morgen in huis!


Om je schilderij zonder te boren op te kunnen hangen, maak je dus gebruik van een ophangsysteem. Artiteq ophangsystemen voor plafond. Dit is een rails die je aan de muur of het plafond bevestigd.


En hoe werkt een schilderij ophangsysteem? Aan de rails bevestig je een koord of staalkabel en door middel van ophanghaken kun je zo een schilderij ophangen. Info over railsysteem schuifdeur praxis. Resultaten van zoekmachines!


Geen enkel probleem met de schilderij ophangsystemen van STAS picture hanging systems. Voor elke situatie een passend ophangsysteem! Schilderij ophangen aan plafond?


De artikelen vindt u onderaan deze pagina! Click rail Witte primer uitvoering, kan eenvoudig in de kleur van de muur gelakt worden.

Draagkracht kg per meter. Vanaf de voeding volgen de rails in verschillende lengtes - met elkaar verbonden door middel van verbindingen - d. T- en X-verbindingen, in hoogte variërende verbindingen en flexibele verbindingen. Voor de afzonderlijk schakelbare zones wordt een schakelelement voorgeschakeld. Met de STAS u- rail multi maakt u in een handomdraai van uw systeemplafond een ophangsysteem met volt spanningsdraden (laagspanning).


De rail is eenvoudig en bijna onzichtbaar te monteren op de kantlat van het systeemplafond. De armaturen klikt u op elke gewenste plaats in uw rail om wanddecoraties met led of halogeen uit te lichten. Een schilderij ophangsysteem voor iedereen. Wij zijn al jaar lang de meest toonaangevende webshop. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts