donderdag 23 juni 2016

Smalle bloempot

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.

Bloembakken voor lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een hoge bloempot neemt weinig ruimte in, maar valt door de hoogte toch op. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Hoge bloempot in donkergrijs (antraciet).

Indien u de bloempot buiten wenst te gebruiken dient u gaatjes te boren in de onderzijde zodat overtollig water weg kan lopen. Diameter: bovenkant binnenzijde cm. Bijvoorbeeld bloempotten , tuingereedschap of vogelhuisjes. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. De mooiste bloempotten en plantenpotten koop je bij HORNBACH.


Wil je weten welke bloempot of plantenbak je het best kunt kopen? Kijk op de projectpagina over bloempotten , of kom langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren. Soms blinkt een product juist uit door zijn eenvoud en deze hoge kunststof bloempot is daar een goed voorbeeld van. Deze ronde bloempot van Capi Europe komt uit de unieke Tutch collectie. Deze bruine bloempot heeft een moderne maar toch warme uitstraling.


Kyan ovale smalle vensterbank modellen. De serie Kyan heeft een subtiel geruwde structuur waardoor de bloempotten een stoere natuurlijke uitstraling hebben. De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding. Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Koop nu bloempotten voor uw huis.


Ruim assortiment online bestellen! Een bloempot van keramiek met een glanzend zigzagdessin in de kleuren zwart en wit. Vind de nieuwste collectie.

Leuk om bijvoorbeeld een cactus of vetplant in te zetten. Combineer de bloempot met de normale bloempotten in verschillende hoogtes, dat zorgt voor een speels effect. De bloempot staat op drie pootjes. Het vernieuwde assortiment kunststof design bloempotten en plantenbakken is direct online te bestellen. Capi Tutch Pot vierkant II lichtgrijs Cm.


Je binnenplanten staan nog mooier met een stijlvolle sierpot. Je internetbrowser wordt niet. Heeft u een mooie plant in onze webshop gevonden of heeft u thuis al een plant staan maar nog geen geschikte bloempot kunnen vinden?


Bij 123planten vindt u de geschikte bloembak voor uw plant. Ons assortiment bestaat uit plantenbakken voor binnen en voor buiten. Bij Tuinland vind je bloempotten in alle soorten en maten. Een toffe betonnen bloempot voor de industriële inrichting, of juist hippe design bloempotten voor de moderne woning. Welke woonstijl je ook hebt, onze bloempotten voelen zich overal thuis.


Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. Kies de sfeer die jij wil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts