vrijdag 17 juni 2016

Behang met afbeelding

Behang met afbeelding

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Behang met afbeelding

Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank. Een behang met foto: een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto’s.


Dit behang is zelfkleven dus er is geen bevestigingslijm of iets anders nodig. Alle designs en kleuren zijn per rol te bestellen of op maat te laten maken. Al het behang is gecreeerd met de nieuwst, ecologische HP techniek.


De organische latex inkt is veilig, geurloos en volkomen schadevrij voor de menselijke gezondheid. Kartonnen letters van de Xenos, insmeren met primer, daarna zijkanten verven in gewenste kleur en de letters beplakken met behang of ander leuk papier met print, of vilt! Daarna versieren met lintjes strikjes en andere accessoires! Rollen of één stuk behang.


Het behang kan in banen of aan één stuk geleverd worden. Zie je het niet zitten om zelf met een emmer behanglijm aan de gang te gaan, dan monteren ervaren behangers het behang. Montage bij behang aan één stuk is wel aan te raden, aangezien dit op een speciale manier aangebracht moet worden. Behang op basis van een afbeelding maken Wist je dat je met een scherpe afbeelding en wat verbeeldingskracht helemaal zelf behang kunt ontwerpen?


Qua motieven is de keuze geheel aan jou. Ontwerpen is eenvoudig: je hoeft alleen maar een zo scherp mogelijke foto of afbeelding te uploaden (jpg, tif, eps of pdf). Nadat je foto of afbeelding is gecontroleerd en goedgekeur beginnen wij met de productie. Wij produceren binnen uur en leveren binnen 1-dagen. Los van onze klantvriendelijke service bieden wij behang met eigen foto aan voor zeer scherpe prijzen.


De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Ook voor advies kun je bij ons terecht. We leggen je graag uit hoe je ervoor kunt zorgen dat het behang zo strak mogelijk op de muur hangt. We geven je graag tips over behangen met fotobehang en natuurlijk laten we je graag de verschillende soorten behang (zoals glasvezelbehang of vliesbehang) zien! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Behang met afbeelding

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Behang - Wandgrote afbeelding - DREAMY JUNGLE SOFT. BEHANG WANDGROTE AFBEELDING - ANNET WEELINK DESIGN Deze unieke wand grote afbeelding is hand getekend door Annet en daarna geprint op vinyl papier.


Bij rollen behang zie je in elke strook hetzelfde element terugkomen. Behang op maat Behang op maat met unieke afbeeldingen , prenten en origineel materiaal uit ondermeer de omvangrijke collectie van Naturalis Biodiversity Center. Al deze ‘ behangen op maat’ zijn te bestellen in vrijwel elk gewenst formaat. Een fotobehang met bos, steenstrip, Komar behang , Woezel en Pip of je eigen foto op behang aan de wand.


Behang met afbeelding

Daarnaast bieden wij ook onze unieke plakservice aan, waarmee wij jouw fotobehang met eigen foto komen opplakken. Met prachtig eten en drinken behang inspireer je en word je geïnspireerd. We hebben ook speelse afbeeldingen en patronen met het onderwerp eten en drinken.


Het doek is gespannen op een houten frame en wordt geleverd met een beugeltje op de achterzijde van het frame. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met behanglijm en in het geval je vliesbehang kiest dan plak je de banen van boven naar beneden en van links naar rechts strak stotend tegen elkaar. Fotobehang en fotowanden online bestellen bij Behangwereld!


Kies je voor airtex behang dan zet je het behang links bovenin aan op de wand en rolt de print rustig af. Lijm wordt niet meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts