woensdag 31 juli 2019

Rigostep

Gratis Verzending vanaf € 3-. Vandaag bestel vandaag verzonden. Aqua Laser Gold prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij werken hard aan de vernieuwe RigoStep website.


Rigostep

Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u voor al onze vertrouwde informatie terecht op de website van RIGO Special Coatings. Op deze website kunt u echter wel al terecht voor alle informatie omtrent ROYL, onze bijzondere olie. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep PU lak is niet alleen wat betreft duurzaamhei maar ook qua aspect een klasse apart. Een afwerking met RigoStep PU lak is glashelder transparant, oogt natuurlijk en benadrukt de schoonheid van het hout. Daarbij kun je kiezen tussen lakken in verschillende glansgraden.


Alle RigoStep en Skylt producten binnen webshop! RigoStep SKYLT Conditioner is een pH neutrale reiniger, speciaal ontwikkeld voor volledig residuvrije, lichtvochtige reiniging van met SKYLT behandelde oppervlakken. Het laat geen zeepresten achter zodat het matte SKYLT-effect optimaal behouden blijft. SKYLT CONDITIONER is verkrijgbaar als Spray and Wipe, in handige spray flacon, en als.


Rigostep

Hartelijk welkom op Rigostore. Hier vind u alles van de Rigo Verffabriek. Jaar later zet RigoStep nog steeds de trend en hebben we onze voorsprong in grondstofkennis en formuleringstechniek zelfs verder kunnen uitbouwen.


Parket kan op vele manieren worden afgewerkt, maar wie een blijvend mooie en duurzame bescherming zoekt, kiest voor parketlak van RigoStep. Skylt kan erg goed worden toegepast in intensief belaste ruimtes zoals: woonruimtes, kantoren, winkels, restaurants en openbare ruimtes. Rigostep Skylt is een componenten polyurethaanlak.


Rigostep

Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen. De mensen die RIGO Verffabriek vormen, ieder met zijn eigen kennis en kunde. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies. Onder de naam RigoStep ontwikkelt, produceert en vermarkt Rigo Special Coatings een productrange bijzonder mooie en zeer hoogwaardige professionele afwerksystemen. Je kunt hier een overzicht van veel voorkomende houtsoorten vinden.


De lak is geschikt voor donkere houtsoorten. Op werkdagen voor 17:uur besteld=morgen in huis! RigoStep lakken zijn de uitkomst als alleen het beste van het beste genoeg is voor u. Als u een vloer of meubel behandeld met RigoStep dan zijn de oppervlakken beschermd tegen slijtage en krassen.


Rigostep

Daarnaast zijn de behandelde oppervlakken goed beschermd tegen vocht en chemicaliën. We hebben diverse RigoStep producten in ons assortiment, waaronder lakken, olie, hulpmiddelen, kleurpigmenten, onderhoudsmiddelen en voorbehandelingen. Ultramatte Skylt lak-effect blijft optimaal behouden! Let op:Zorg dat het oppervlak stofvrij is. SKYLT invisible finishes is perfect geschikt voor houten vloeren en meubels.


Maar ook voor kurk, vinyl, linoleum, en beton-look vloeren en wanden. Verbruik ml per liter. Een uitgebreide range aan parketlakken. Bekend vanwege de goede verwerking, mooi vloeiende lakken, en kwaliteit.


Kenmerken: Hoge slijt- en krasvastheid bij normale belasting. Skylt original is een unieke componenten polyurethaanlak lak. Skylt is een product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts