vrijdag 19 juli 2019

Karwei rolgordijn dakraam

Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Vind rolgordijn voor dakraam het nu op Kensaq. Rolgordijnen op Maat voor Dakramen. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Om te weten welk type rolgordijn je nodig hebt, heb je de raamcode van het dakraam nodig. Deze kun je vinden op het raam. Achter de ventilatieklep van de meeste dakraam staat zowel de raamcode als de maatcode. Op de pagina met dakraamrolgordijnen kun je filteren op deze codes. Zo weet je zeker dat het gordijn dat je koopt ook past op je dakraam.


Dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor het verduisteren van kamers met schuine dakramen. Daarnaast creëer je er meer sfeer mee! Bekijk de opties bij KARWEI !

Aan de binnenkant van een Velux-raam staat het typenummer waarmee je de juiste maat kunt bestellen. Rol- en plisségordijnen voor een dakraam bestel je altijd op maat. Je hoeft ze dus alleen maar te monteren.


Een dakraam rolgordijn is alleen te bevestigen aan de binnenzijde van het kozijn. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam.


Van € 8- tot 1euro incl. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen! Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de code van uw dakraam.


VELUX rolgordijn voor uw dakraam kopen in alle maten. Een rolgordijn voor een dakraam is anders dan een gewoon rolgordijn. Dat komt vooral doordat een dakraam schuin loopt.


Een gewoon rolgordijn hangt langs een gewoon, verticaal raam naar beneden. Stap 1: Wat past op mijn dakraam ? Anders dan met gewone ramen, moeten de afmetingen van de raamdecoratie precies kloppen bij je raam. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen , zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs.


Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen.

Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Goedkoper Dan In De Winkel. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! En voor een dakraam rolgordijn voor een Velux dakraam hoeft u bovendien niet zelf te meten!


Het doorgeven van het typenummer is voldoende. Onze experts weten dan precies voor welk raam u een rolgordijn wilt en welke maten zij daarvoor moeten aanhouden. Verduisterend Velux dakraam rolgordijn op maat.


Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Daardoor zijn rolgordijnen uitstekend geschikt voor woonkamers, een kantoor aan huis, speelkamers en ruimtes waar u privacy en een goede regeling van de lichtinval op prijs stelt. Het rolgordijn is speciaal vervaardigd voor VELUX dakramen.


Zo voorkomt u spatten op het rolgordijn. Wij hebben ruim jaar ervaring met rolgordijnen en staan u graag bij met advies over alle mogelijkheden en de montage. Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres.


Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts