woensdag 17 juli 2019

Kleur in interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Het complete vacature-aanbod in de bouw vind je op Bouwvacatures.

Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Alle producten worden op maat gemaakt. Speciale toepassingen zoals voor een kant-kiep raam, serres, dakramen ed zijn mogelijk. Evenals bijzondere details om het product geheel eigen te maken. Denk aan speciale stiksel bij een lamel, een houten onderlat bij een rolgordijn, meerdere kleuren lamellen in gordijn etc.


Vaak willen onze klanten wel meer kleur in hun interieur , maar weten ze niet welke kleuren of willen ze juist wel strategisch gebruiken maken van beel maar weten ze niet hoe. In deze blogpost delen wij onze tips voor het toepassen van foto’s en kleur in interieur. De regels voor het kiezen van de juiste kleuren in je interieur Pixabay via Pexels.

Het kiezen en combineren van de juiste kleuren in je interieur kan best lastig zijn. Niet voor niets gaan veel mensen voor witte muren. Om je te helpen met het componeren van de kleuren tot een mooie harmonie, hebben we zeven regels voor je op een rij gezet.


Denim Drift is verschillende tinten blauw in verrassende kleurencombinaties. Van licht grijs tot matte blauw tinten, gaan we het komende jaar terug vinden in verf voor muren en meubels, maar ook in de woonaccessoires van blauwe kussens, beddengoed tot vazen en servies. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.


Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Het is is warme passionele kleur die energie geeft.


Rood kun je beter vermijden als je gevoelig bent voor stress of als je extreem last hebt van ergernissen en frustratie. Verder beïnvloed het je behoefte aan materie. In je interieur past deze kleur goed in de werkkamer, omdat het een kleur is die roept om actie. De grootste fouten bij het kiezen van de juiste kleur verf voor je interieur : De nieuwe verfkleur wordt gekozen in een bouwmarkt of winkel vol helder tl licht.


Ik heb het over de kleur rood! Alles over de kleur rood in jouw interieur lees je in deze blog. We weten allemaal wel dat kleur iets doet met het interieur.

Een andere kleur op de muur kan al een hele andere sfeer in huis geven. Maar het kiezen van een kleur voor in huis kan veel twijfels en onzekerheid met zich meebrengen. Er worden dan ook veel fouten gemaakt wanneer het gaat om de kleurkeuze. Want we gaan nóg meer kleur in het interieur terugzien. Van blauw, roo geel tot heel veel roze.


Een kleurenpalet voor interieur is een selectie van diverse kleuren , vaak aangevuld met verschillende tinten van één kleur , die bij elkaar passen. Deze kleuren vloeken niet, maar sluiten op elkaar aan en versterken elkaar juist. Ze creëren samenhang en eenheid.


Deze mooie kleur komt heel dicht bij turquoise, waterblauw en groenblauw, als je de namen neemt uit de Ral kleurenwaaier. Kleurenpalet interieur gebruiken. Vandaag gaan we laten zien hoe je de kleur petrol in je interieur kan gebruiken!


Petrol combineren met anderen kleuren. Blauw en groen zijn kleuren die je heel mooi met andere kleuren en materialen kunt combineren. Wat doet kleur met je interieur ? Wanneer je met kleur en licht gaat werken in huis, houd dan rekening met de oorspronkelijke stijl van het huis. Dat betekent niet dat je voor een klassiek interieur moet gaan als het een oud huis betreft.


Een modern interieur kan goed samen gaan met een jaren dertig huis. Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden.


Mijn passie voor kleur en daarmee mijn ervaring is dat een kleuradvies en behangadvies, altijd meer effect heeft, dan de klant had verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts