vrijdag 26 juli 2019

Kleuranalyse

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een goede individuele kleuranalyse neemt minimaal anderhalf uur in beslag, dus een prijs vanaf € 1is heel gebruikelijk. Niet iedere consulent voegt daar een make-upadvies aan toe, vraag daarom naar de mogelijkheden, ze denken graag met je mee!


Tip: Kijk niet alleen naar de prijs. Een kleurenanalyse versterkt jouw persoonlijke uitstraling.

Je krijgt zelfvertrouwen, spaart tijd en geld en je hebt geen miskopen meer! Tijdens een kleuranalyse wordt gekeken welke kleuren het beste matchen bij de hui oog- en haarkleur. Door de uitkomst van de kleuranalyse ben je in staat met kleur te spelen en datgene te accentueren of te camoufleren dat je belangrijk vindt.


In een kleurenanalyse wordt nagegaan welke kleuren van nature het beste bij je passen. Meer dan 1verschillende kleuren doeken beschikbaar die tijdens een kleurenanalyse getest worden om te bepalen of ze. Een persoonlijke kleuranalyse duurt ongeveer uur en doen wij in onze salon ‘Miyos’ in Hoorn.


Het bestaat uit het bij je gezicht draperen van diverse kleurdoeken, totdat we de categorie of kleurgroep gevonden hebben die jou het mooist staat. Bepaal je kleurtype of kleurentype en laat een kleurenanalyse uitvoeren.

Kreeg je je kleuranalyse al een hele tijd geleden en wil je er meer uit halen? Ontdek de bij u passende kleuren. Is je kleurenkaart al even in een vergeethoekje beland?


Intussen werd kleuranalyse uitgebreid naar o. Tijd voor een check-up dus! Tip: je kleuranalyse gebeurt steeds onopgemaakt! Het resultaat is een persoonlijk advies dat op je unieke combinatie van huid -, haar -, en oogkleur is afgestemd.


In de goede kleuren oog je frisser en stralender. Tijdens dit advies ervaar je hoe sterk het effect is van kleur. Mocht je graag met één of twee anderen een kleuranalyse krijgen, dan kan dat ook. Voor drie personen trek ik drie uur uit. U ontdekt wat uw persoonlijk beste kleuren zijn, die u geweldig zullen staan.


Tijdens de kleuranalyse gaan we aan de hand van jouw unieke huid-, haar-, en oogkleur op zoek naar jouw mooiste kleuren die je laten stralen. Welke kleuren passen bij jou? Dit komt je vast bekend voor.


Theorie achter de kleuranalyse Iedereen heeft een bepaalde ondertoon (niet zichtbare pigmenten die in de huid aanwezig zijn) in de huid.

Bij een kleurenanalyse zoek ik dé kleuren die bij jou. Meer impact, efficiency en plezier door personal branding. Ik help je graag bij het maken van zelfstandige keuzes voor zelfbewuste uitstraling en imago. Second Impression geeft advies over uiterlijke communicatie en presentatie: kleuranalyse , zakelijk kleding en stijladvies. Eigenaar en imago consultant Desiree Grijpma-Hidding adviseert professionals, ondernemers, managers, ZZP’ers, zakenmannen en vrouwen en bedrijven op het gebied van kleur, stijl en imago.


Daarna laat ik je een vragenlijst invullen die je wensen in kaart brengt. Dit is voor mij belangrijke informatie wanneer ik het toepassingsadvies ga geven. Opleiding kleuranalyse Veel mensen die een kleuranalyse hebben ondergaan zeggen dat ze veel eerder van het bestaan van kleurenanalyses hadden willen weten. Bij sommigen is het enthousiasme over kleuranalyse zo hevig, dat zij zelf ook gericht advies willen geven aan mensen op basis van kleuranalyse.


Met een kopje koffie zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle Flexa-kleuren en stijlsuggesties bij de hand? Kleuradvies in je persoonlijke omgeving. Kleurensalon Marianne Harderwijk stijlanalyse, kleurenconsulente, kleuradvies.


Leuk dat je de moeite neemt deze website te bezoeken. Zoek je analyse kragen of analyse doeken ten behoeve van kleuradvies of kleurenanalyse of een quick-scan? U vindt op deze website informatie over Kleur en Kleding advies praktijk.


Individueel, samen of met een groep. In Utrecht of op jouw locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts