donderdag 11 juli 2019

Vrijstaande zonneluifel

Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen.


Hierdoor zet u deze zonneluifel op iedere willekeurige plek in uw tuin neer en voorziet u uw terras van verkoeling. Wilt u een trendy zonneluifel waar al uw buren jaloers. Meestal wordt de zonwering vastgemaakt aan een bepaalde constructie. Je kan kiezen voor vaste of mobiele zonwering.


Deze bestaat meestal uit aluminium, hout of staal.

Een vrijstaand zonnescherm is onafhankelijk van de standplaats. In eigen tuin, in de speeltuin of op het gezellige tuinterras – met het vrijstaande dubbele zonnescherm zijn er talloze mogelijkheden voor effectieve zonwering, zowel voor particuliere doeleinden als in de horeca. Creëer schaduw waar u maar wilt met een vrijstaande terraszonwering.


Vraag hier direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie. Een andere vrijstaande zonwering die regelmatig door Bastasol geplaatst wordt, is de Cubola. De Cubola kan zowel vrijstaand als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Dit biedt veel mogelijkheden voor in de tuin, maar ook voor scholen, bedrijven, verenigingen en horeca. Volop zon, maar ook bescherming tegen zon en regen.


Om deze reden zijn vrijstaande zonweringen van Saphira zowel voor particulieren als voor horecagelegenheden een ideale oplossing. Zo heeft de vrijstaande zonwering Rozendael een geweldig design gecombineerd met ongekende toepassingsmogelijkheden zoals een dakterras, uw achtertuin of als zonwering bij horecagelegenheden. Vrijstaande Zonwering, Ivoor - Breedte 350cm. Bovendien bieden zij ook bescherming tegen regen.


Zoekt u een stabiele terrasoverkapping? Dit dubbele zonwering systeem geeft schaduw en sfeer. Kies dan voor de Solero Twinstor.


Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil.

Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm. Dit vrijstaande scherm beschaduwt een oppervlak tot 60m 2. Of een veelvoud daarvan bij koppeling van meerdere schermen. Dit maakt de markilux syncra tot een perfect scherm voor zowel privé- als horecaterrassen. De Brustor zonneluifels zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm.


U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneschermen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant. Ambiance Haarlem biedt drie systemen aan waarbij het mogelijk is om een zonnescherm vrijstaand op te hangen. Het is een metalen frame met zonneschermen.


Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin. De troeven: Beschutting tegen de zon als u geen muur hebt om het zonnescherm aan te bevestigen. Interessant om grote oppervlakten te overdekken. De Duostore van Harol is een metalen frame met zonneschermen. Voor veel toepassingen de ideale zonwering.


Een zonneluifel heeft het grote voordeel dat het zowel los als vast aan het huis te gebruiken is. Je hebt het knikarmscherm, hetgeen een installatie is die vastzit aan de gevel van je huis. Daarnaast heb je nog een vrijstaande zonneluifel , die van stevig materiaal is. De vrijstaande zonwering Rozendael is een unieke vrijstaande zonwering dat een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden.


Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Deze waterbestendige, vrijstaande luifel is een ideale keuze voor samenkomsten in je tuin of op het terras. Met een duurzaam, gepoedercoat stalen frame en het weerbestendige polyester kan deze stevige, duurzame luifel op elke vlakke ondergrond worden opgezet.


De waterbestendige luifel kan soepel geopend en gesloten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts