woensdag 24 juli 2019

Lak voor kurkvloer

Lak voor kurkvloer

Kwalitatieve vloeren voor de laagste prijs. Klanten geven ons een 2. Kurkvloeren altijd uit eigen voorraad leverbaar. Bezoek direct onze fabriek. Deze week totale leegverkoop. PVC vloeren vanaf €per m²!


Hoge kwaliteit houten vloeren. Dé tegel specialist van Nederland. Shop direct online in onze shop! Koop kurkvloer in onze webshop. Stappenplan overlakken kurkvloer Lak op waterbasis.


De vloer met behulp van stofzuiger of veger van los vuil ontdoen. De stripper met (bij voorkeur) warm water vermengen in de verhouding van liter stripper op liter water. Met een borstel (luiwagen) dit mengsel over de vloer verspreiden en goed schrobben. De lak is gemakkelijk aan te brengen met een lakroller. Wij leveren de kurklak voor vloeren in twee glansgradaties.


Lak voor kurkvloer

Kurklak Wandkurklak Vloerkurk lak. Als u op zoek bent naar een kleurtje voor uw kurkvloer bent u bij bij ons op het juiste adres en adviseren. Lekker voor de voetjes, en goed voor de gewrichten!


Doordat Kurk een zacht materiaal is komt er minder druk op zowel de heupen als de knieën te staan. Dit is erg fijn voor mensen die last hebben van de gewrichten in het onderlichaam, deze krijgen een mindere druk te verduren tijdens het lopen of het staan op een kurkvloer. Onderhoud van een kurkvloer met laklaag. Een kurkvloer wordt bij het plaatsen vrijwel altijd behandeld met meerdere lagen lak.


In de meeste gevallen is dit een glanzende lak maar wij zien ook steeds vaker dat de keuze gemaakt wordt voor een matte lak. Lijm, lak en polish voor een kurkproject koop je bij Kurkco! Voor veel vloeren, zoals fineervloeren en de meeste kurkvloeren is overlakken zelfs de enige optie, omdat kaalschuren niet mogelijk is. Vaak is er ook de wens om een industrieel gelakte kurkvloer of parketvloer na het plaatsen van een extra laklaag te voorzien. In principe kun je een kurkvloer wel verven, het ligt er alleen aan welke lak erop zit.


Als het een watergedragen kurklak is, kun je in principe elke gewenste kleur lakken. Houdt er wel rekening mee dat de vloer dan helemaal dekkend wordt, dus je ziet de struktuur van de kurk niet meer. Zit er oorspronkelijk een chemische lak op, wordt het. Meestal zal een lakvloer enigszins glanzen, bij de nieuwste generatie lakken kan er ook mat afgelakt worden. U moet er bij een kurkvloer wel aan denken dat zand krassen in uw vloer achter kan laten.


Gekleurde lak Wanneer je de vloerstructuur niet wilt verliezen, maar de kurkvloer wel wilt voorzien van een ander kleurtje, dan kan je kiezen voor een gekleurde lak. Hetzelfde principe als hierboven geldt: ontvetten, opschuren, stofzuigen, aanbrengen. Ben je de structuur van de kurk beu? Dan kan je, na het aanbrengen van de twee laklagen, een. Vind kurk vloer als je nu zoekt.


Een goede laklaag zorgt voor een uitstekende bescherming van uw kurk en zorgt er tevens voor dat het gemakkelijk is te onderhouden. Groot aanbod kurk en toebehoren op voorraad. Watergedragen, 1-componentige dekkende kleurgrondlak voor hout en kurk.


Lak voor kurkvloer

De speciale formulering biedt optimale bescherming tegen verkleuring en het uitbloeden van inhoudsstoffen. De minimale afname voor deze verf in elke gewenste kleur is lt. Extra slijtvaste componenten watergedragen kurklak liter is voldoende voor tot m² Glansgraad is satin. Wanneer u kiest voor een kurkvloer of een kurkwand is het van belang deze goed te beschermen.


Voor een kurkvloer kun je Glitsa Vloerlak gebruiken. Dit is een transparant zijdeglanzend product op basis van polyurethaan dispersie. Voor schoonmaken van het kurk kun je Glitsa Vloerreiniger gebruiken en de laklaag kun je extra beschermen met Glitsa Vloerpolish.


De kurktegels worden met een contactlijm op de vloer verlijmd en een kurkvloer moet maal worden afgelakt met een lak die bij de desbetreffende kurksoort hoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts