donderdag 11 juli 2019

Vouwgordijn bamboe

Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Dit geeft de gordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze een sfeervolle aanvulling zijn voor elk interieur.

Bamboe vouwgordijn bamboe van Trisq. Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij. Met dit systeem wordt het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen. Voor elke bamboescheut die wordt gekapt voor de productie van deze bamboe gordijnen worden er twee voor terug geplant. Dit resulteert in mooie platte lamellen.


De bamboe wordt gesneden uit volwassen ui scheuten. QuickFit bamboe klemdrager.

De uitgelezen bamboekwaliteit met de dicht geweven staven is een comfortabele bescherming tegen inkijk en zon voor je raam. Geef je huis een natuurlijke touch - kies uit de moderne cherry-kleurnuance of de tijdloze natureltint. Zes verschillende kleuren en drie mechanica. Met dit lichtdoorlatende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval, maar biedt voldoende privacy.


Het vouwgordijn hangt door de geïntegreerde baleinen altijd mooi strak. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vervolgens hangt u hier de oogjes die aan het bovenprofiel van het bamboe vouwgordijn zitten aan. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren. Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Deze vorm van raaamdecoratie brengt een onvergelijkbare natuurlijke uitstraling in uw interieur en bied een uitstekende isolatie tegen de buitentemparatuur, zowel in de zomer, als in de winter. Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit.

Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in de kleur wit past bij verschillende interieurstijlen.


Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen. Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om online vouwgordijnen en gordijnen op maat te bestellen. U kunt uw vouwgordijn geheel zelf samenstellen naar uw keuze. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop!


Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen.


Een vouwgordijn is een eenvoudige vorm van raamdecoratie, stijlvol en toepasbaar in diverse interieurstijlen. De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer.


Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts