maandag 22 juli 2019

Schilderij ophangen draad

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Acaza, thuis in muurdecoratie. Schilderijophangsystemen webshop. Gratis verzending vanaf €50!


Heeft u een vraag over een van onze producten?

Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Een ophangdraad met Twister kan op elke plek in de rail geplaatst worden. Indien een schilderij zwaarder is dan kg, dan kan deze aan meerdere draden en haken opgehangen worden. Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem?


Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. De vraag is vaak niet of je een schilderij op wilt hangen, maar vooral waar je het schilderij dan gaat hangen.


Zodra je spijkers in de muur gaat slaan is het lastig om dit achter af nog te corrigeren.

Draden en koorden: hang uw schilderij op de gewenste hoogte. U wilt uw kunstwerk of foto natuurlijk op precies de gewenste hoogte kunnen bevestigen. Kies hier de ophangdraden die het best passen bij uw werk. Snel en eenvoudig een schilderij ophangen.


U wilt een schilderij ophangen op een veilige manier. Wanneer u kiest voor een Artiteq schilderij ophangsysteem, maakt u een goede keuze waar u op lange termijn van zult profiteren. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen , fotolijsten en andere wanddecoraties. Alle beugels, D-ringen , winkelhaken en ophang sets.


Er is een tijd geweest dan niemand in muren wilde boren. Maar op den duur konden die poreus worden en vielen de werken van hun draad. Als je weet dat je voor langere tijd een schilderij boven je bank wilt, zet dan in een stip op de muur, in het midden boven de bank. Nadat je het schilderij hebt opgehangen aan de twee bevestigingspunten kun je de positie met de waterpas nog wat aanpassen.


Er zijn veel kant-en-klare systemen op de markt waarmee je schilderijen kunt ophangen. Je kunt bijvoorbeeld een railsysteem gebruiken, waarmee je makkelijk schilderijen kunt verplaatsen naar een nieuwe locatie. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Gemaakt door échte creatieven.

Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. De Beste Finding Nemo Nederlands Krijg Het. WMF Disney Winnie Pooh Kinderbesteck teilig ab Jahren Cromargan Edelstahl poliert spülmaschinengeeignet farb und lebensmittelecht Amazon Dans wiesenbau der ganzen seinem umfange Meadows 2gen Orten. De ophangrailsen van Artiteq zijn gemaakt van aluminium en hebben een hoogwaardige kwaliteit zodat u er jaren plezier van kunt hebben.


Neem gerust een kijkje naar onderstaande ophangrailsen en koop online via onze webshop. Draad en koorden schilderij ophangdraad. Ophang draden voor het ophangen van o. Hier alle draad en koord zoals schilderij ophangdraad.


Maak uw keuze uit de volgende ophang oplossingen of zie de producten verderop op deze pagina. Bovendien zijn ze strak gedesigned en geschikt voor vrijwel alle schilderijen , lijsten of kunstwerken. Perlon met oog 0mm 150cm - 2cm-300cm.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts