maandag 15 juli 2019

Laatste trends interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Heb jij zin om je huis in te richten volgens de laatste trends ?

Nee, je bent echt niet de enige die ook op het gebied van interieur ook alle trends nauwlettend in de gaten wilt houden. Veel mensen tuigen deze week de kerstboom op. Dit jaar zijn een paar thema’s hip, maar over het algemeen geldt: hoe gekker, hoe unieker, hoe beter. Als je eens iets anders in huis wilt, dan kun je ervoor kiezen om nieuwe meubels te kopen, de muur een kleurtje te geven of een verbouwing uit te voeren. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van interieurdesign, trends en kleuren en kan daarom als geen ander een kijkje in de interieur -toekomst nemen.


Lees snel verder en schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste interieurtrends. De laatste trends op interieurgebied wijzen op de terugkeer van het traditionele en het klassieke. Kijk maar naar de messingtrend en de cactustrend.


Nu hoort daar ook de marmertrend bij.

Zelfs moderne merken zoals Flexform, Sé-London en Jonathan Adler hebben strakke tafels ontworpen met dit klassieke materiaal. Deze bestaan uit vier ‘Woonwerelden’. Lichte kleuren en natuurlijke materialen staan hierin centraal. Nicole Emers, Merchandiser binnendecoratie bij Hornbach Bouwmarkt Nederland: “Onze experts hebben de laatste trends doorgevoerd in alle elementen van het interieur.


Welke woontrend past in jouw interieur ? Je vindt hier steeds de nieuwste woontrends. Lees de tips en bekijk de bijbehorende producten. Laat je inspireren en bekijk welke woontrend jij in jouw interieur wilt toepassen.


Soms kun je zelfs met enkele kleine aanpassingen je interieur al helemaal inrichten volgens de laatste trends. Technologie die jouw leven makkelijker maakt. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker opduiken in het interieur van.


Hier lees je leuke blogs over de laatste trends op het gebied van wonen. Keukens van hout zijn helemaal terug, maar niet dan stijlvol en modern. Daarbij wordt gebruik gemaakt van luxe houtsoorten en mooi gebeitst hout.


Dit zijn zeer stijlvolle houten keukens. Ruw hout is daarentegen ook een trend in de keuken. Daarbij volgt laatste keukentrend de woontrends van het gebruik van steigerhout in het interieur.


Hoe je interieur er ook uitziet, Poorter wil vooral als tip meegeven: Overdrijf niet.

Pak een beetje mee van alle trends , en maak het niet te zwaar. Diepe kleuren kunnen je bijvoorbeeld overvallen, dus pas het met beleid toe. En ga naar de kringloopwinkel. Daar vind je veel van de jarenzeventigtrend terug.


Daarbij bespreken we de laatste trends op het gebied van onder andere woonkamer meubels, lampen, woonaccessoires en woondecoratie. In de woonkamer inspiratie updates kom je daarnaast regelmatig uitgelichte producten tegen, die wij inspirerend vinden. Blijf op de hoogte van horeca gerelateerde trends , ideeën en ontwikkelingen.


Dé inspiratiebron voor zowel de horecaondernemer als –liefhebber!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts