dinsdag 30 juli 2019

Rolgordijn verduisterend roze

Monteren Van Rolgordijnen. Vrijblijvend Kleurstalen Aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Verduisterend rolgordijn op maat gemaakt! Top kwaliteit Ruim assortiment Bekijk.

Bekijk onze stoffen en kleuren nu online! Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 210x1cm. Dit Rolgordijn Uni verduisterend Roze zorgt er niet alleen voor dat de kamer wordt verduister maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.


De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Het gordijn van 90cm breed en 190cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel.

Meeste keuze van Nederland. Gratis kleurstalen van onze rolgordijnen. Je kunt je luxe rolgordijn helemaal naar wens samenstellen. Kies een kleur, bepaal de bedieningslocatie en maak je raamdecoratie helemaal af met een RVS-ketting en met stof beklede onderlat. Je wilt goede rolgordijnen waarmee je een kamer goed donker kan maken.


Of het nu gaat om je eigen kamer of die van de kleine. Het gaat erom dat je aan een goede nachtrust komt en uitgerust wakker kan worden. Helemaal in de zomer zijn deze verduisterende rolgordijnen een perfecte uitkomst. JYSK heeft een groot assortiment verduisterende rolgordijnen.


Onze verduisterende rolgordijnen zijn kant en klaar om zelf op te hangen. Sommige typen verduisterende rolgordijnen kun je echter zelf op maat maken. Verder kun je een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer ophangen.


Haal vandaag nog die roze rolgordijnen in huis. Goedkoper Dan In De Winkel. Of bezoek één van onze winkels. Decosol rolgordijnen zijn erg decoratief en geschikt voor vrijwel elke ruimte.

Zoals altijd de voordeligste online én offline! Ons verduisterende Rolgordijn Fuchsia Roze is perfect voor je slaapkamer! Ook ideaal voor de kinder slaapkamer. De stof van het rolgordijn is zacht en glad.


Al onze rolgordijnen zijn kindveilig gemaakt, zodat je een roze rolgordijn perfect kunt plaatsen op een slaap- of kinderkamer. Ieder rolgordijn heeft zijn eigen kenmerken. Rolgordijnen zijn perfect voor het verduisteren van ramen tot wel drie meter breed. Door te kiezen voor een roze rolgordijn met zijprofielen kun je lichtkieren aanzienlijk te.


Een verduisterend rolgordijn op maat is erg geschikt voor uw slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts