donderdag 25 juli 2019

Stoel scandinavisch

De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Jij kiest de stoel die aansluit bij jouw woonwensen en jouw stijl en smaak. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Stoelen koop je eenvoudig online bij bol. Alle stoelen zijn uit voorraad leverbaar en vandaag besteld is morgen in huis! Subtiele lijnen stralen een moderne sfeer uit, met soms een kleine hint naar vintage design, of juist met een sterke verwijzing hiernaar.


Kies voor een 1 scandinavische look met de stoel florida. De comfortabele zitting is van grijze stof. Deze noorse stijl combineert met rechtheid en lichthei warme materialen zoals hout of stof met natuurlijke vormen en lijnen.


Koop en verkoop scandinavisch design stoel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Scandinavische stoelen doen dat ook! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar.


Ruim assortiment online bestellen! Of je nou op zoek bent naar stoelen voor aan de eettafel of naar een lekkere loungefauteuil. Een extra stoel voor in de woon-, slaapkamer of op kantoor? Door Deense meubelen van de jaren beinvloe stelt Alterego u een selectie scandinavische stoelen voor met een hedendaagse. Ben je op zoek naar een sobere elegante stijl?


Is geschikt voor de woonkamer van een klein of groot interieur. De stedelijke strakke look van deze stoffen stoel wordt ondersteund door metalen, imitatie eikenhouten poten. Bij magazijnshopper vind je scandinavische stoelen in alle soorten en maten.


Zo hebben we zwarte stoelen met eikenhouten poten, maar kan je ook kiezen voor een zwart onderstel of houten frame. De stoel NIAGARA is afkomstig uit de noordlijke trend! Een warme, functionele, naturel sfeer tekent t deze designstoel, die een zitting, bekleed met bruin synthetisch materiaal, combineert met poten in naturel hout.


Deze moderne stoel met strak design past perfect in bijvoorbeeld de keuken of de eetkamer! Bezoek eens de website of showroom van Aktie Wonen.

In onze collectie hebben wij soms grote namen zoals Hans Wegner, Omann Jun of Kai Kristiansen. Maar ook prachtig vormgegeven stukken waarvan de ontwerper of fabrikant minder bekend is. De huizen in Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden kenmerken zich met name door minimalistische vormen, een mix in vergrijsde tinten en hun rustgevende karakter. Laat je verleiden door de klare lijnen en minimalistische vormgeving.


Hiermee krijg je een speels effect en past je eethoek helemaal bij de laatste trends. Bij JYSK hebben we veel stoelen in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, grijs en blauw voor een leuke prijs. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts