vrijdag 26 juli 2019

Knikarmscherm ibiza

Stel Zelf Eenvoudig Samen. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Vraag online een offerte aan.


Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Ibiza is beoordeeld met een 8. Maatwerk Gesloten Cassette knikarm scherm. Door speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting. Bijna alle knikarmschermen bieden de keuze uit handbediening of elektrische bediening, eventueel gecombineerd met afstandsbediening. Wij adviseren je graag en desgewenst zorgen wij voor vakkundige montage aan huis.


Wil je meer weten over de mogelijkheden en welke type knikarmschermen wij hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. De vriendelijke prijsstelling draagt hier ook aan bij.


Knikarmscherm ibiza

Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Modern vormgegeven semi-cassette knikarmscherm. Op zoek naar een goedkope vakantie? Profiteer van hoge vroegboekkortingen. Hoe sneller je boekt, hoe hoger je korting.


Dit wil zeggen half gesloten model. U houdt zo de zon buiten en het is mogelijk om beschut op uw terras te zitten. Een knikarmscherm wordt met behulp van twee armen horizontaal uitgerold. U kunt kiezen voor een model waarbij u het scherm handmatig kunt bedienen, maar wij verkopen ook knikarmschermen die automatisch te bedienen zijn. Knikarmschermen zijn ideaal voor in uw tuin.


Knikarmscherm ibiza

Deze volledig gesloten cassette-uitvoering heeft alle voordelen van dien. Ook bij dit type zonnescherm wordt schoonheid gecombineerd met kracht. Ook hier bestaan de knikarmen uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Zo is er een sterk ontwerp neergezet bestaande uit kwalitatief goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Dit scherm kan ook uitgevoerd worden met geïntegreerde LED verlichting. De standaard maten lopen van 3breed en 2uitval tot 5breed en 3uitval. Het knikarmscherm wordt geleverd inclusief oogwindwerk (Electrisch is optioneel) en RVS montage set. Naast de bekende antracietgrijze structuur lak nu ook verkrijgbaar in de verbluffend mooie structuurlak Stargrey.


Knikarmscherm ibiza

En de keuze uit moderne, exclusief voor deze serie ontworpen doeken. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch! Belastbaar en duurzaaknikarmschermen van Weinor combineren design met eersteklas technologie.


Hierdoor is ook beschaduwing van grote oppervlakten mogelijk. Het kopen van een knikarmscherm doet u niet zomaar, het is een serieuze investering die u doet voor de komende jaar. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm ibiza tot een van de meest gevraagde knikarmschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts