dinsdag 30 juli 2019

Led lichtstrip met afstandsbediening

Voor 23:bestel de volgende dag in huis! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Shop nú Led lichtstrips v. Diverse stijlen led lichtstrips.


Bekijk ons gehele lampen assortiment online.

Met RGB led -strips die in kleur verstelbaar zijn creëer je op geheel eigen wijze een unieke sfeer. Met een afstandsbediening is de kleur van de strips gemakkelijk aan te passen. Zo kun je aan de hand van de kleur van de verlichting verschillende sferen creëren in je kamer.


Veel unieker dan dat ga je het niet vinden. Dit is echter niet het enige dat OmYmO verkoopt. Ook LED -verlichting is te vinden in het assortiment van het merk. Zo vind je er slingers met LED -verlichting en LED -lampen die je van kleur kunt veranderen met behulp van een afstandsbediening.


Ook interessant is de Wi-fi extender van OmYmO. Geef elke kamer een explosie van kleur met deze kleur veranderende LED - lichtstrips !

Eenvoudig op maat te maken en kinderlijk eenvoudig te plaatsen. Met de 44-functie afstandsbediening altijd genoeg keuze in kleur! Geef je hal, slaapkamer, woonkamer of kantoor een verfijnde moderne en futuristische uitstraling. Led Strip Action Deal - Vijf meter RGB LED verlichting plakstrip met afstandsbediening. Breng sfeer in uw huiskamer of tuin met deze vijf meter lange LED lichtstrip.


U kunt met de bijgeleverde afstandsbediening de lichtstrip veranderen in maar liefst voorgeprogammeerde kleuren. RGB Led strip afstandsbediening met opslagmogelijkheden. Met deze afstandsbediening voor RGB LED -strips kunt u eenvoudig de LEDs op de LED -strip regelen.


Deze afstandbediening is te gebruiken voor het dimmen, aanpassen van de kleuren of het veranderen van de lichteffecten van de LEDs. De lichtstrips zijn zelfkleven buigzaam en ook te gebruiken in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Naar wens kunt u de ledstrip op maat afknippen (na elke leds of cm). Inhoud set:- x ledstrip meter - x netadapter - x RGB-controller met IR- afstandsbediening (knoppen) Tip: Test de led strip eerst uit voordat u deze installeert.


Met deze meter lange LED -strip creëert u een sfeervolle ambiance in huis. Of een coole, of een romantische en nog heel veel meer soorten licht want met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de LED -lampen in de strip op kleur en patroon instellen en met de ingebouwde dimmer kunt u ook de helderheid instellen. Deze led lichtstrip is flexibel en eenvoudig te installeren.


De strip beschikt over een handige plakstrook aan de achterzijde, waardoor je de lichtslang moeiteloos bevestigt. Het geheel is zeer eenvoudig te bedienen, met de meegeleverde afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat u de led strips met de afstandsbediening kunt bedienen.


Led -strips koop je eenvoudig online bij bol.

Met de inbegrepen afstandsbediening kies je snel en gemakkelijk de juiste kleur. Deze lichtstrip wordt geleverd inclusief transformator en driver. LED strips zijn de perfecte oplossing om alle denkbare plaatsen op een hedendaagse manier te verlichten. Ook onthouden ze de laatste stand waarop hij gestaan heeft. Hiermee kunt de led strip traploos en trillingsvrij dimmen.


U kunt deze dimbare led strips met diverse dimmers bedienen. U heeft hierbij de keuze uit bijvoorbeeld snoerdimmers, dimmers met afstandsbediening en (draadloze) muurdimmers. Creër een kleurrijk decoratie-effect met dit complete spatwaterdichte (IP44) LED strip starterspakket.


Deze set bestaat uit een kleurrijke IPRGB LED -strip van meter inclusief controller met ingebouwde programma’s, 12V netstroomadapter en een infrarood afstandsbediening. LEDstrip XL is dé expert op het gebied van LED verlichting. Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige LEDstrips en LED verlichting van een goede kwaliteit. De meeste controllers worden samen met een afstandsbediening gelever maar we hebben ook controllers met manuele drukknoppen. De controller heeft u nodig om van kleur te veranderen, aan- en uitschakelen, dimmen, zelf kleuren samenstellen of een programma te kiezen.


Creëer zelf de perfecte sfeer en maak een keuze uit een rijk scala aan kleuren. Van sfeervol warm licht tot vrolijke kleuren: via onze LED strips met RGB functie en afstandsbediening kun je de verlichting elke denkbare kleur. Wij bieden u een compleet aanbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts