vrijdag 26 juli 2019

Pip taartplateau

Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar. Lees hier het complete verhaal!

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons unieke assortiment taartplateaus. Maak van jouw huis jouw thuis.


Geniet van een taartje met het Pip ‘Gebaksbestek’ Ben jij een echte liefhebber van taart, gebakjes, cakejes enz… Dan haal je jouw gebaksbestek natuurlijk bij Pip ! Kijk eens bij onze Blushing Birds collectie voor gebaksvorkjes in verschillende kleuren. Of vul jouw servies aan met taartscheppen uit de Pip Royal White collectie. Dit grote taartplateau is volledig gedecoreerd met ons romantische Rose dessin, dat tot in de details is uitgewerkt met onder andere een goudkleurige vogels en Pip -logo.

Langs de randen is het versierd met de bekende rood-witte streep en gouden details. Het plateau is voorzien van frisse kleuren, een bloemenprint en gouden randjes. De golvende vorm geeft het exemplaar uit de Royal collectie een klassiek uiterlijk.


Combineer het taartplateau met het taartbestek en -servies uit. Het taartplateau heeft een iets opstaande rand. Pip studio blushing birds taartschaal op voet 30. Een taartplateau is niet alleen mooi voor het oog, maar is ook erg functioneel.


Een home-made taart is het lekkerst als deze direct uit de oven komt, maar de bakvorm kan daardoor nog erg heet zijn. Plaats je de bakvorm zonder plateau op de tafel, dan kunnen er vervelende kringen in de tafel komen en dat is zonde. Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist. Geef met dit trendy taartplateau uit de PiP Studio Blushing Birds servieslijn je feestje een tropisch tintje. De kleurrijke print met bloemen en vogels trekt meteen de aandacht van je gasten.


Taart serveren wordt nog leuker. De taartschaal met het Big Flower dessin maakt deel uit van het Floral servies. De schaal is voorzien van.


Een vereiste aan een taart moet zijn dat hij lekker groot is.

De moeite die je voor een zelfgebakken taart hebt gedaan, wordt bekroond door het te presenteren op een bijpassende taartplateau. Op het plateau kunt u veel taartjes van verschillende formaten uitstallen op een van de drie etages. Gloudemans levert topmerken tegen een aantrekkelijke prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Romantische Markenartikel von PiP Studio.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Met een diameter van centimeter is het geschikt voor een bescheiden taartje. Het zijn allemaal geldige redenen om jezelf eens tegoed te doen aan overheerlijk gebak. Een mooi taartplateau of etagère maakt deze feestelijke onderneming nóg feestelijker.


Pip Studio taartplateau , blauw. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts