woensdag 31 juli 2019

Knit factory coco omslagdoek

Kies uit producten vanaf € 699. Bekijk alle prijzen van Knitting Factory en bespaar tot. Voor elk seizoen een omslagdoek. Omslagdoeken voor herfst en winter.


De populaire Coco is een gebreide wollen omslagdoek die met name geschikt is voor als het wat kouder is. Door de handige driehoek is deze oversized sjaal op meerdere manieren te dragen. Materiaal: wol, acryl. Met deze grote, gebreide driehoek sjaal of poncho maakt u uw outfit helemaal af. Prijsverschillen tot op Knitting Factory en bespaar tijd!


Deze doek is een heerlijk royale, gebreide omslagdoek in een prachtige fantasiesteek. Een junior uitvoering van de zeer populaire Coco omslagdoek. Een heerlijk gebreide omslagdoek in een prachtige fantasiesteek.


Knit factory coco omslagdoek

De omslagdoek is verkrijgbaar in meerdere. Ook hebben wij nu de omslagdoek XL in ons assortiment, een fijne grote, warme omslagdoek , ideaal voor tijdens je. Knit Factory junior omslagdoek stonegreen. De Coco poncho is een instant upgrade van je outfit.


Deze zachte, ruime gebreide omslagdoek is heerlijk voor elk seizoen. Naast stone green is de omslagdoek verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren. Deze omslagdoek voelt comfortabel aan door het zachte breiwerk en valt ruim om de hals en over de schouders, fijn voor buiten en binnen en heel lekker warm dus! Spaar voor € 5- korting. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 5-.


Naast antraciet is de omslagdoek verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren. Deze royale sjaal is op diverse manieren te dragen en vast t. De prachtige Coco triangle omslagdoek in de kleur Licht Grijs is een royale gebreide omslagdoek in een fantasie breisel. Deze oversized sjaal is op meerdere manieren te dragen.


Compleet met de kiltspeld voorzien van luxe accessoires maak je je outfit helemaal af. Je kunt hem op meerdere manieren dragen, het is maar net hoe creatief jij bent. De oversized sjaal is te gebruiken als omslagdoek , maar ook als heerlijk warme sjaal.


Knit factory coco omslagdoek

De gebreide omslagdoek houdt u warm tijdens de koudere dagen en heeft een handige driehoekvorm, hierdoor is de sjaal eenvoudig te dragen. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Heerlijk warme omslagdoek van Knitfactory (de grote zus van Baby’s Only).


Naast beige is de omslagdoek verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren. Vergelijk alle prijzen van Knitting Factory en bespaar tot. Wees de eerste om “ Coco omslagdoek jeans knit factory ” te beoordelen Reactie annuleren. Vrouwen knit col sjaal Winter Zachte Warme Cirkel Kabel Wol Blend Cowl Lange Sjaal Meisje Unisex wol sjaal. Laat je verrassen door de originele en eigentijdse meubelen en woondecoratie van Thuishaven Drachten.


Knit factory coco omslagdoek

Gemaakt van katoen en acryl is Lola het zomerse zusje van onze topper Coco. Dankzij de minder dikke stof is deze zomerse variant van de zachte, ruime omslagsjaal ook heerlijk in de lente en de zomer. Gratis bezorging in Zaandam, Wormerland en Oostzaan.


Deze doek heeft een driehoekige vorm en is daardoor heel praktisch in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts