donderdag 11 juli 2019

Karlsson klok goud

Kies uit 2producten vanaf € 120. Koop nu en verfraaien van uw huis! Dat maakt deze klok zeer geschikt voor toepassing in kleine ruimtes. De wijzers zijn goud van kleur.


De dikte van de klok is wel cm.

Hierdoor is het vooraanzicht van de klok gericht op de wijzerplaat. En van de zijkant zie je wel een mooie robuuste klok. Karlsson Gold Station - Klok - Rond - Aluminium - u00d839.


Op de wijzerplaat worden de uren en minuten aangegeven met fijne. De minimal wandklok met goud kleurige rand van karlsson is een klok met een mooi fijn randje er omheen in. De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Ontdek ons unieke assortiment klokken. Maak van jouw huis jouw thuis. Vandaag bestel maandag in huis. De houten rand en wijzerplaat uitgevoerd in goud zorgen ervoor dat het een echte decoratieve toevoeging is aan je interieur. Op zoek naar een klok met net dat beetje extra?


De wandklok zilver van karlsson heeft het allemaal! De (lichte) glans over de klok geeft het net even wat meer uitstraling, en met de gedetailleerde urenaanduiding is het een mooi afgewerkte klok. Deze klok is muisstil en tikt dus niet!


De combinatie tussen het hout en het metaal geeft de klok een warm en tevens robuuste uitstraling. De ronde vormgeving van de cijfers maakt het geheel weer zachter. Voor 23:bestel morgen in huis.


De glazen buisjes maken hem een aparte verschijning en door de seconde-aanduiding is hij nauwkeurig!

Tafelklok Cathode is een supergave klok die jou zeker bij de tijd houdt! Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De subtiele cijfers en de gouden rand maken deze stalen klok écht speciaal.


Deze parel verdient toch gewoon een plekje aan jouw muur? De moderne uitstralling van de klok past in ieder huishouden. De lichte glans over de wandklok geeft de klok net dat beetje meer uitstraling en zorgt samen met de gedetailleerde uren- en minutenaanduiding voor een mooi afgewerkt design. Stille klokken hebben een zgn slider of sweep uurwerk, hierdoor sleept de secondewijzer als het ware over de klok.


Alle stille klokken van Goodtimegifts hebben een slider of sweep uurwerk. Dit staat bij de beschrijving van de klok vermeld. De klok maakt dan geen tikkend geluid.


Soms heeft de fabrikant de klok al voorzien van een stil uurwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts