vrijdag 19 juli 2019

Transparante wondfolie

Transparante wondfolie

Tegaderm Folie tot goedkoper. Kliniderm Film - wondfolie. Een wondfolie is een transparant flinterdun folie met kleeflaag. Het kan primair op de huid geplakt worden ter bescherming van drukplekken, op donorsites of bij eerste graadsbrandwonden. Wondfolie wordt gebruikt om drains of infusen op de huid te fixeren.


Hydrofilm Plus van Hartmann is een transparante wondfolie met een centraal, absorberend wondkussen dat niet hecht aan de wond. De steriele hechtpleister is kiem- en waterdicht en maakt een continue observatie van de wond mogelijk. Transparante wondfolie wordt vaak gebruikt als secundaire wondafdekking en heeft het voordeel dat het beoordelen van de wond vrij gemakkelijk gaat. De wondverzorgings wondfolie wordt vaak geleverd op rol en is daardoor makkelijk in gebruik.


Geschikt voor de behandeling van 1e graads brandwonden, donorsites, drukplekken of de preventie ervan, post-operatieve wonden en schaafwonden. Leukomed T, transparante waterdichte zelfklevende folie voor de bescherming van niet exsuderende wonden en ter fixatie van sondes, catheters en tubes. Askina derm is een steriele transparante film die een vochtig wondmilieu creëert op oppervlakkige, droge, tot vochtige wonden.


Steriele transparante film. Ter bescherming van de niet exsuderende won epitheelweefsel, oppervlakkige acute wonden en post-operatieve wonden. Het verband is voorzien van een papieren schutblad voor extra. Semi-permeabel: ondoorlaatbaar voor bacteriën en vloeistoffen, doorlaatbaar voor gassen (o.a. zuurstof) en waterdamp. Het geeft maximale flexibiliteit en kan eenvoudig door het handige frame op de gewenste maat geknipt worden.


Fixomull Transparant is een waterdichte wondfolie. De wondfolie is pijnloos en zonder de wond te beschadigen te verwijderen. Het vliesdunne en elastisch materiaal vormt zich naar de huid. Door de transparantie kan de wond te allen tijde geïntspecteerd worden zonder de folie te verwijderen.


Transparante wondfolie

Door het waterdichte materiaal kan men douchen met de wondfolie. Zoeken op trefwoord of art. Leukomed T transparant wondverband online kopen vanaf medische groothandel klinimed. Bekijk ook onze top Wondfolie.


Nu nieuw adres voor alle medische. Hydrogels met transparante wondfolie c Zwarte of vervloeide necrose (gangreen) in een gele wond Als de wond hoofdzakelijk geel is, maar ook zwarte of vervloeide necrose bevat, moet eerst de necrose verwijderd worden voordat producten worden toegepast voor het gele gebied. De steriele transparante wondfolie is gemaakt van polyurethaan en is voorzien van een hypoallergene polyacrylaat kleeflaag. Hekafilm Wondfolie De Heka Film is een transparante polyurethaan wondfolie met acryl kleeflaag. Hierdoor wordt een vochtig wondmilieu gecreëerd en huidverweking voorkomen.


Duall transparant , is een waterdichte wondfolie op rol. Het zorgt voor een volledige fixatie van primaire wondverbanden. Dencor medische groothandel van speld tot complete praktijkinrichting.


De groothandel voor al uw medische disposables, hulpmiddelen, medische apparatuur en medische. Er zijn verschillende producten voor het afdekken van de insteekplaats bij een centraal veneuze lijn. Het houdt het vochtig wondmilieu in stand en heeft daardoor een gunstig effect op het natuurlijke genezingsproces.


Transparante wondfolie

Bovendien kan er met een wondfolie gedoucht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts