woensdag 24 juli 2019

Keuken achterwand glas met print

Keuken achterwand glas met print

Eenvoudig Online Bestellen. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.


Keuken achterwand glas met print

Omdat dit materiaal op zeer hoge temperatuur wordt gebakken is deze dus ook erg goed bestand tegen hitte van de kookzone in je keuken en heeft een B1-brandcertificering. Dit materiaal is tevens een prima alternatief voor een glazen achterwand. De plaat is eenvoudig schoon te maken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat.


Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken. Een keuken achterwand van glas met print maakt je keuken extra speciaal en naar jouw smaak. Je personaliseert de afmetingen, de vorm, de specifieke afwerking en uiteraard de print van je keuken achterwand. Er is daarnaast de mogelijkheid om het aantal uitsnedes door te geven voor bijvoorbeeld wandcontactdozen.


Keuken achterwand glas met print

De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print , en van de praktische kant voor de duurzaamheid ervan: er komen geen krassen of en deze wordt niet mat bij het schoonmaken. We printen op glas van rand tot ran zonder marge.


Een dekkend gekleurde glazen achterwand in hoogglans geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling met een spiegelend effect. Deze achterwand is eenvoudig tegen de wand te bevestigen met montagekit. De kit of voormalige achterwand zult u niet door het glas heen kunnen zien. In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden.


Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Keuken achterwand glas met print.


Wij hebben voor ieder wat wils. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het. Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen. Simpel Online Besteld Bij GLASSby!


Bekijk alle prijzen van achterwand glas en bespaar tot. Helder glas laat u toe, de textuur van de wand te zien (bijvoorbeeld: ruwe brikken, geverfde muren), mat glas heeft een neutrale afwerking, gelakt of gekleurd glas zal een egaal gekleurd oppervlak weergeven, een glas met een print zal eruit zien als een schilderij welke fungeert als spatwand. Dit is er een met de skyline van Ontario. Laat je verassen door de mogelijkheden van glas in je keuken.


We laten je met dit bord graag zien wat mogelijk is! Lees alles over keuken achterwand met print of foto op Wonen. Omschrijving Glas als keuken achterwand is langzamerhand een standaard aan het worden. Wilt u een persoonlijke foto of andere afbeelding naar keuze op uw glazen keuken achterwand ? Glazen achterwand keuken met afbeelding.


De foto of afbeelding komt aan de achterzijde van de glasplaat te zitten wat er voor zorgt dat deze goed berschermd is. Wanneer u een moderne keuken voor ogen hebt, is een achterwand van glas in de keuken een strakke, stijlvolle toevoeging. De achterwand van glas met print behoort ook tot een van de opties. Ook kunt u een felle kleur gebruiken om uw keuken wat levendiger te maken. Een rvs achterwand behoort ook tot de mogelijkheden.


Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen. Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water.


Zoek naar foto achterwand op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts