dinsdag 23 juli 2019

Lijst 80 x 60

Uw Product is Altijd op Voorraad! Fotolijst en formaat naar jouw wensen. Ontwerp jouw lijst , zoals jij hem wil! Lijsten in alle kleuren en materialen.


Een mooie houten fotolijst met gratis Passe-Partout.

Deze tijdloze lijst past in bijna ieder interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze fotolijst is zowel horizontaal als verticaal op te.


Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding, foto of poster van 60xcm. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle 60xformaten zijn voorzien van echt glas.


Wissellijst normaal glas 60xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voor 21:bestel is morgen. Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs.


In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Zo vindt u altijd een wissellijst. Strak vormgegeven in verschillende actuele. Sorteer op: Foto-tabel Lijst. Het grote formaat van deze lijst zorgt ervoor dat alles wat erin geplaatst wordt goed opvalt en direct de aandacht opvraagt.


Of het nou gaat om een poster met een motiverende quote of een mooi kunstwerk, de fotolijst 60xgeeft het de aandacht die het verdient.

Bovendien is bij speciale wensen maatwerk ook mogelijk. Een houten fotolijst koopt u bij fotolijststudio. Bij online lijstenmakerij fotolijststudio.


De fotolijsten 60xzijn de eyecatcher van elke ruimte en is daarmee de ideale lijst voor je belangrijkste momenten. Maatwerk op ambachtelijk niveau. Vakmanschap en kwaliteit staan hierin voorop. Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. Alle lijsten worden met zorg gemaakt in de ambachtelijke lijstenmakerij.


De lijsten voor een foto worden compleet geleverd inclusief glas, achterwand en ophangsysteem. In onze webshop kun je het volledige fotolijst assortiment bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts