vrijdag 12 juli 2019

Rolgordijn bruin

Vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Shop nu uit ons assortiment Bruine rolgordijnen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Goedkoper Dan In De Winkel. Er zijn vele soorten stoffen, structuren en maten aanwezig om voor ieder persoon een persoonlijk rolgordijn samen te stellen. Rolgordijnen zijn al jaren aanwezig in de huis- of slaapkamer. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Dakraam rolgordijn verduisterend in de kleur Bruin speciaal gemaakt voor Velux, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra dakramen. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren.

Het rolgordijn wordt geleverd met een elegant geborsteld aluminium frame dat perfect past in uw dakraam. Bij ons heeft u de keuze uit bruine licht doorlatende duo rolgordijnen en bruine verduisterende duo rolgordijnen. Deze banen bewegen langs elkaar als u het duo rolgordijn op of uitrolt. Hierdoor is het mogelijk om uw.


Het verduisterende rolgordijn Bruin Structuur is een natuurlijke kleur en komt goed tot zijn recht in landelijke interieurs. De stof van het rolgordijn voelt ruw aan, je kunt dan ook duidelijk de weefstructuur zien. Deze zichtbare weefstructuur bestaat uit horizontale en verticale garens. De achterkant van de stof is niet hetzelfde. Het perfect voor landelijke interieurs, maar ook in andere interieurs is het erg mooi.


De verduisterende eigenschappen zijn prettig voor een goede nachtrust. Door een bruin duo rolgordijn op maat te bestellen zal jouw duo rolgordijn op de millimeter precies passen en kun je daarnaast kiezen voor extra opties als het toevoegen van een luxe cassette of een metalen ketting. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies uit producten vanaf € 199. De bruin op maat gemaakte rolgordijnen van textiel kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren betreft de bodem afwerking en een optionele top cassette.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Standaardmaat bruine rolgordijnen zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar. Bruine rolgordijnen in standaardmaten kun je zelf op maat maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een 1 op maat gemaakt bruin rolgordijn aan te schaffen. Deze maatwerk producten stel je zelf naar wens samen. Creëer gemakkelijk sfeer in uw huis met het duo rolgordijn bruin van Trisq. Gratis verzending door heel Europa en jaar garantie!


Het gordijn van 120cm breed en 190cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft uw interieur een decoratieve uitstraling. Staat heel gezellig, geeft een mooi sfeerlicht en wat privacy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts