vrijdag 12 juli 2019

Leolux collectie

Bekijk ons uitgebreide aanbod Collectie. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Voor iedereen die niet iedereen wil zijn! Alle design meubelen worden op maat gemaakt. Voor elk interieur en elke prijsklasse is een design fauteuil te vinden.


U vind bij ons een ruim aanbod.

Kom eerst proefzitten en voel de luxe leervarianten. Wij zijn er trots op dat deze collectie bij ons in de showroom te bewonderen is. De duurzame designcollectie is innovatief, comfortabel, van topkwaliteit en wordt voor u op bestelling gemaakt.


Iedere dag wordt er hard gewerkt aan een duurzame design collectie. De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank. Het is een Nederlands merk dat zich kan meten met de Italiaanse en Duitse wereldtop.


Dit op en top Nederlandse merk staat garant voor kwaliteit en originaliteit. Leolux staat voor top design!

In het assortiment zijn zowel moderne klassiekers als nieuwe designmeubelen opgenomen. Hun ontwerpen variëren van stijlvol tot ronduit eigenzinnig. In Venlo worden in de fabriek, met veel liefde voor het vak, de mooiste ontwerpen gemaakt voor de designmeubelen.


Heerlijk zitten is meer dan alleen comfort. Met deze collectie kunt u uw interieur geheel naar uw smaak inrichten. Kom langs in onze showroom, wij adviseren u graag!


Maak snel een afspraak voor advies! Op maar liefst 6mtoont Mobiel Interieur nagenoeg de gehele collectie van deze design fabrikant uit Venlo. Uiteraard zijn er de stoffen van bekende producenten als De Ploeg, Kvadrat en Alcantara.


De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. De collectie bestaat voornamelijk uit zitmeubelen zoals banken, fauteuils en stoelen, maar heeft ook een groot aanbod tafels.


U ziet het aan de verfijnde afwerking, u voelt het als u gaat zitten. Daarnaast is de Adartne collectie ook extra voordelig geprijsd in Senso leer. Uitgevoerd in vele kleuren rundleer, Alcantara of een combinatie. Zo kiest u zelf de uitvoering die het best aansluit bij uw interieur.


Dit stimuleert het designlabel om in beweging te blijven. Binnen de design collectie staat kwaliteit en zitcomfort centraal.

De spraakmakende ontwerpen van een brede groep nationale en internationale designers verrijken de collectie. Precies zoals Brok Interieur het graag ziet! Het label Select Store zorgt ervoor dat u weet wat u kunt verwachten.


De Select Store heeft altijd een enorme actuele collectie. Hierdoor is elke bank, fauteuil, eetkamerstoel, eetkamertafel, salontafel en poef van dit merk uniek en een echte blikvanger. Deze partners tonen een ruimere collectie met de nieuwste modellen in de winkel. U bent bij Riant-Stoutenbeek beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.


Karakteristieke vormen en een bijzonder gevoel voor kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts