vrijdag 19 juli 2019

Plooien in gordijnen maken

Bestel online of boek onze service! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Soorten plooien voor gordijnen Enkele plooi.

Vooral geschikt voor zwaardere stoffen, Of voor gordijnen die niet langer zijn van 2cm. Voor gordijnen met een enkele plooi heb je acht keer de raillengte nodig. Dubbele plooi oftewel de vlinderplooi. Dit is de populairste plooi , omdat de meeste gordijnen hier erg mooi mee vallen.


In deze video leer je hoe je een eenvoudige plooi kunt leggen. La Maison Victor zorgt ervoor dat jij moderne en exclusieve kleding zelf kan maken. Jackie: Hoeveel meter heb ik nodig om rockabilly plooi te maken voor een rail van m. Overgordijn (lengte) moet dus 1.

Wil graag enkele plooi , wie kan mij vertellen hoe diep de plooien moeten worden en wat de breedte van de tussenruimte moet. Deze plooi neemt minder ruimte in aan de zijkant dan een dubbele plooi. De gordijnen hangen dan gelijkmatiger. Dus hoe hoger het gordijn , des te meer plooi er nodig is om het mooi te laten hangen.


Een vlinderplooi wordt gevormd en vast getackt, gefilmd bij Gordijnenatelier van der Lelie. ENKELE PLOOI Kiest u voor een overgordijn met een enkele plooi dan bedraagt de vloeite 8. Er wordt dus meter overgordijnstof gebruikt om een meter gordijn te fabriceren met een enkele plooi. In een meter gordijn zitten verstelbare haken van (75)mm. De tussenliggende afstand tussen deze haken bedraagt 10cm. Gordijn keuzes maken De plooi die het meest gebruikt wordt is de dubbele plooi.


Gordijnen hangen het mooist als je ze van plafond tot vloer laat hangen. Houdt jij van royale plooien dan kun je bij inbetweens en vitrages gebruik maken van een driedubbele plooi. Hiervoor wordt nog meer stof gebruikt dan bij een dubbele plooi waardoor de gordijn prachtig ruim vallen.


Bij overgordijnstoffen kan deze plooi mooi gecombineerd worden met soepelvallende dunnere stoffen. Heb je een mooie stof gevonden of wil je zelf de gordijnen gaan naaien, dan vind je bij deze site handige stap voor stap aanwijzingen (tips) voor overgordijnen, blinds en ringgordijnen. Ik heb in het verleden wel wat gordijnen niet al te netjes opgehangen dus ik ben hier heel blij mee en jullie?


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! We maken ook embrasses in dezelfde stof als je gordijnen. Stap 2: Kies je maakwijze.


Welke plooi je kiest is van je eigen smaak afhankelijk en soms van de gekozen stofsoort. Driedubbele plooien – kunnen worden gebruikt in ieder type gordijnstof, maar zijn het mooiste bij dunne gordijnstoffen, vitrages en inbetween- gordijnen. Je kunt kiezen uit verschillende maakwijzen: Enkele plooi 2. Reken bij deze plooi op ongeveer 50-meter per meter gordijnrails. Stolpplooien of platte plooien – worden vooral gebruikt bij vitrages en inbetween- gordijnen , die niet worden geopend. Je neemt namelijk centimeter voor de plooi en tussen de plooien.


In dit geval kan je het beste plooien maken en de laatste twee ietsjes kleiner. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen plooien uitrekenen of instikken. Het is verstandig om voor het kopen van de stof te bepalen met welke plooi je het gordijn maakt zodat de juiste hoeveelheid stof gekocht kan worden.


De stofverhouding staat op de doos bij elke plooi aangegeven. Bij gordijnen die op roedes met ringen hangen wordt dit vaak gebruikt omdat de plooien dan mooier in model blijven. Gecombineerd met een dubbele plooi (retourplooi-dubbel) wordt hiervoor 2. Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts