vrijdag 12 juli 2019

Kleine plantjes voor binnen

Binnenplanten voor een ontspannen sfeer in huis. Kies zelf je afleverdatum! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Voor 13:bestel vandaag bezorgd.


Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. De grootste collectie planten vind je hier!

Planten tegen de laagste prijzen. Diverse planten voor in huis kopen. Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten. Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote. Ook kunt u kiezen uit ce kleine plantjes voor binnen.


Hieronder volgt een lijst met de tien beste luchtzuiverende planten voor binnen. Ze staan op willekeurige volgorde, dus welke je ook kiest, ze bieden allemaal een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de lucht in je woning. Wist je trouwens dat je al deze plantjes eenvoudig online kunt bestellen?

Er zijn namelijk ook ontzettend veel onderhoudsvriendelijke planten die uitermate geschikt zijn voor mensen zoals jij! We hebben onderhoudsvriendelijke binnen - en buitenplanten voor je uitgezocht zodat jij ook een schitterende tuin kunt ontwerpen waar je kunt genieten van al het moois om je heen en je heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt ook kiezen voor deze mini plantjes in pot: zo kun je ze direct een mooi plekje geven, of cadeau doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mini cactussen in terracotta potjes, of voor kleine vetplantjes in zinken emmertjes.


Kleine kunstplantjes, bloemstukjes in potje van Fleurstyle. Tafelstukjes, plantjes of potjes voor de caravan of horeca. Bloemstukjes of arrangementen. Hang ze voor een raam of midden in een kamer.


En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen. Niet in de vensterbank maar op het raam bevestig je Twinzz: de magnetische bloempot voor zowel binnen als buiten. De supersterke magneten laten de bloempot tot op 24mm dik dubbel glas zweven.


Haal groen binnen met kamerplanten. Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen. Wist je dat een groot aantal planten luchtzuiverende kwaliteiten hebben?


Ideaal voor je huiskamer of werkplek. Wie verras jij via Greetz? Bekijk nu het assortiment.


Heerlijk gemakkelijk, u kunt kiezen uit kant en klare, bijzondere kamerplant en pot combinaties voor een modern en trendy interieur.

Wij hebben de binnenplanten al voor u in een mooie, bijpassende sierpot gepot, zodat u geen vieze handen krijgt. We hebben allemaal wel een plant in huis staan, maar een hangplant zie je een stuk minder vaak. Lees snel verder en doe inspiratie op met onze hangplanten voor binnen. Vetplantjes hebben dan wel weinig voeding en water nodig, maar een beetje ruimte doet ze goed. Dat is ook beter voor de luchtstroom rond de plantjes , want schimmel en rot treden veel sneller op in een kleine pot waar de plantjes tegen elkaar aanstaan.


Geef ze dus hun eigen plekje. Mini-sterren vragen vanwege hun kleine formaat (en tere wortelgestel) een andere manier van watergeven dan standaard met een gieter. Dompel de kluit minimaal eens per week onder in lauw water.


Als er geen luchtbelletjes meer verschijnen, hebben de plantjes voldoende vocht. Laat ze vervolgens nog eventjes uitlekken. Een mooi stengeltje had zich in de grond gevormd maar bij het proberen naar boven te leiden voelde ik het stengeltje ergens vanaf breken.


Geschrokken de boel rechtop gezet en verwachtte er niet veel meer van maar toch begon er zich blad te ontwikkelen en dat werd langzaam aan een mooi, klein plantje. Prima voor in de vensterbank. De plantjes krijgen dan genoeg voeding en dan blijven ze veel langer leven.


Je kunt ook iets originelers bedenken, zoals de glaasjes met plantjes op de foto’s hier onder. Het is ook heel erg leuk om een klein boompje in vensterbank te zetten, je haalt dan je tuin een beetje naar binnen. Een vensterbank is voor kamerplanten een lastige plek. Er is veel licht en er zit vaak een verwarming onder de vensterbank waardoor er droge warme lucht opstijgt. Als ook nog de zon op het raam staat is het dus eigenlijk een kleine woestijn, speciaal voor die arme planten in jouw vensterbank.


Zet de bakjes daarom voor het raam, in de vensterbank of op een andere plek waar veel daglicht is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts