woensdag 17 juli 2019

Spiegel met radio

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Specialistisch advies nodig? Verfraaien van uw huis met Spiegels.


Ruim assortiment online bestellen!

Een radio in de spiegel geïntegreerd dus nooit meer saai in uw badkamer! Deze radio spiegel TL verlichting is een modern design voor uw droom badkamer. Ook kunt u eventueel spiegel verwarming erop aansluiten. Deze badkamer spiegel met Bluetooth is namelijk een geweldig product! De spiegel heeft een ingebouwde speaker die eenvoudig via Bluetooth verbonden kan worden.


Radio spiegel 80cm met TL verlichting en Touch sensor Nieuwe Trend! Nu in de aanbieding van € 60voor € 3695! Aluminium spiegel met LED verlichting, radio en bluetooth 120.


Gratis verzending radio spiegel 80cm met tl verlichting en.

Liever een andere design spiegel met muziek? Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Ben je op zoek naar een spiegel met radio ? Dan speel je via Bluetooth ook jouw favoriete radiozender af. Badkamer spiegel met Bluetooth, verlichting en radio. Met deze spiegel is het nooit meer saai in de badkamer.


Ook zit er een klok in de spiegel , dan heb je de tijd altijd bij de hand. Deze moderne spiegel is een echte toevoeging aan de badkamer. Met de verlichting zorg je tevens voor een harmonieuze. Qua radio doet dit apparaat het redelijk, hopelijk kan dit product ook echt tegen vocht, dat moet nog blijken.


De spiegel is een lachertje, een stuk plastic wat je echt geen spiegel mag noemen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Groot aanbod kasten online. Spiegel met radio in diverse maten op aluminium frame. Verkrijgbaar in de maten 6810120. Het apparaat is uitgerust met een LED-display waarop de frequentie of tijd wordt weergegeven.


Megadump Dalen, dé sanitairwinkel voor uw badkamer, tegels, toilet of douche.

LED spiegel met verlichting. Wij bieden kristallen badkamerspiegels van glas in combinatie met delicate of intense achtergrondverlichting. Onze producten zijn ideaal als prachtige decoratie voor elke badkamer. Klanten die nieuwe interieurs inrichten of bestaande arrangementen opfrissen, kunnen kiezen uit een indrukwekkende lijst van accessoires.


Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts