vrijdag 26 januari 2018

Vocht tussen dubbel glas verzekering

Voordelig, Secuur, Snelste van de Regio. Unieke garantie van jr! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.


Vergelijk de Verzekeringen van DELA Sluit Nú Snel en Eenvoudig Af! Bij een verzekering is wel vaak ook het schilderwerk etc.

Overigens is de oorzaak van vocht tussen de ruiten vaak heel moeilijk vast te stellen waardoor dit regelmatig tot discussies voert. Glas is vaak verzekerd tegen bijvoorbeeld breuk. Vrijwel alle verzekeraars dekken het doorslaan van dubbel glas ( vocht tussen de glasbladen) helaas niet.


Condensys kan uw problemen bij het doorslaan oplossen. Dubbel glas is lek wanneer er sprake is van vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas. Het vocht tussen de glasplaten van het dubbel glas is niet verwijderbaar.


Lek dubbel glas repareren is tevens niet mogelijk. De enige oplossing is om lek dubbel glas te vervangen met nieuw dubbel glas.

U kunt hiervoor meerdere dubbel glas offertes aanvragen. Een lek in dubbel glas is lastig te repareren. Doordat er vocht en vuil tussen de glasplaten is gekomen, is vervanging vaak de enige oplossing. De gevolgen van een lek in dubbel glas zijn condensvorming en een lelijke witte waas. Nou die steen gaat prima door dubbel glas is helaas mijn ervaring.


Vorig jaar is bij ons en bij de buren te gelijk een ruit ingegooit door vandalen en de gaten in het dubbele glas waren groot. De glaszetter vertelde dat het bij een stoeptegel of klinker echt niet uitmaakt of je enkel of dubbel glas hebt. Er door heen gaat hij toch wel.


Hier kan je zelf niets aan doen. Dubbel glas heeft tussen de twee glasplaten een speciaal gas zitten (Dus niet lucht of vacuum) die voor een groot deel de isolaerende werking bepaald. Dat heeft te maken met de temperatuur en luchtvochtigheid. Er zit niet anders op, hij moet vervangen. Het glas is dan lek en volgens mij is dat niet te repareren.


Ik neem tenminste aan dat u condens tussen de twee. Heeft er iemand weet of de aanslag van waterdamp tussen dubbelglas van oude ramen verzekerd is door de brandpolis van AXA? Ik heb mij dat laten wijsmaken door een stielman.


Die heeft al verschillende oude ramen met dubbelglas kunnen vervangen met superisolerend glas , dit door de verzekering betaald!

Hou echter rekening met de franchise: als het raam vervangen 2EUR kost en uw franchise is 2EUR, dan moet u toch alles zelf betalen. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Maak uw muur of vloer waterdicht. Heeft u ook een waas tussen uw isolatieglas.


Lek geslagen ramen of terwijl Condens tussen het dubbelglas. Kan je vocht tussen ramen voorkomen? Een bijzonder vervelende vorm van condensatie is de vochtvorming tussen de twee lagen van dubbel glas.


Heb je dit probleem, dan ligt de oorzaak meer dan waarschijnlijk bij een lek of een technisch mankement in het glas zelf. Het kan natuurlijk ook zijn dat het glas slecht werd geplaatst. Wanneer thermopane glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal jaar), is het aan te bevelen het dubbel glas te vervangen. Verkeerd plaatsen door glaszetter. Indien een glaszetter het dubbel glas verkeerd heeft geplaatst bestaat er een kans dat het dubbel glas lek gaat en condens tussen dubbel glas terechtkomt.


Info over vocht tussen dubbel glas. Resultaten van zoekmachines! Vlekken of strepen op het glas tussen de glasbladen. Water en vuil onderin Uw isolatieglas.


Witte uitbloei op de afstandhouders tussen het glas. Condensatie tussen de twee lagen van dubbel glas. Je hebt wellicht een lek of een technische onvolkomenheid in het glas. Of misschien werd het venster slecht geplaatst. Bij iets ouder glas zie je dan een grijze schijn in je ruiten.


Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dubbel glas te laten plaatsen. Tussen glasruiten van dubbel glas. Condens kan ook tussen de glasruiten van het dubbel glas zitten.


Dan is de temperatuur van de ruit laag, waardoor vocht condenseert tegen het koude oppervlak. Dit ontstaat door een lek in het glas en is vaak vooral zichtbaar in de winter. Vijfentwintig jaar is al een hele tijd en getuigt van een goede kwaliteit van ramen.


Het is niet onvermijdelijk dat de andere ruiten ook zullen volgen, maar de kans is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts