donderdag 18 januari 2018

Brocante en landelijke meubels

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Haal vandaag nog die landelijke meubels in huis. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels.


Design, Direct Van De Makers.

Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. De webwinkel voor de gehele inrichting in de brocante , landelijke en stoere industriële sfeer, Were Home, waar huis thuis wordt. Were Home heeft een ruim assortiment unieke oude en brocante meubels waaronder kasten en accessoires. Daarnaast is er ruime keuze aan woonaccessoires.


Kasten brocant in alle soorten en maten, toonbanken, tafels, banken. Houten brocante kastje met sierlijke pootjes. Brocantiek staat voor style with a story.

Wij zorgen voor een wisselende collectie vol unieke, industriële en brocante meubelen zoals werkbanken, tafels, lockers, industriële lampen en glas in lood deuren. Landelijke eetkamerbanken. Zie bovenin het menu kopje eetkamerbanken en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Maak een afspraak en kom onze showroom bewonderen. BROCANTE MEUBELEN Unieke, brocante meubels die op professionele wijze zijn gerestyled.


Vanwege hun leeftijd en unieke kenmerken geven deze meubels uw huis een sfeervol uiterlijk. Laat u inspireren door onze speciale meubels in onze online winkel! Old BASICS heeft een groot en steeds wisselend assortiment brocante meubels. Of je nu zoekt unieke kasten, tafels, stoelen, banken en meer dan kun je hier je hart ophalen.


We zijn steeds op zoek naar unieke en aparte brocante meubels en accessoires. Een brocant meubel is een meubel met een geleefde uitstraling. Wij verkopen diverse antieke, landelijke en brocante kasten op voorraad. Ook de liefhebbers voor een eclectisch interieur proberen wij te inspireren met bijzondere objecten.


Wekelijks nieuwe invoer vanuit Hollan België en Frankrijk. Regelmatig zijn we Frankrijk, Engeland of België, waar we prachtige oude spullen met karakter kopen. Iedereen die onze woonwinkel bezoekt krijgt een gratis en persoonlijk interieuradvies.


Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Al mijn brocante meubels zijn door Soap and Home gerestyled en geverfd met mooie landelijke kleuren van Annie Sloan Paint. Zijn leverbaar in verschillende afmetingen van plm. De afwerking van de wax is geweldig. Hier vind je leuke brocante meubelen die geverfd zijn met Annie Sloan Chalk Paint, de leukste accessoires en genoeg keus voor een cadeautje voor jezelf of iemand anders.


Denk aan fleurige kaarsen, mooie kandelaaars, heerlijke bakmixen van de Bakzolder, leuke plantjes en potjes. Op alle producten jaar garantie. Eigen bezorg en montage dienst voor heel Nederland! Persoonlijke service dus altijd contact met dezelfde mensen!


Opgemaakte meubels in landelijke stijl. Diverse brocante en landelijke meubels van groot tot klein. Koop en verkoop brocante landelijke meubels eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Niet louter Nederlanders in de provincie houden van landelijk wonen, tevens Nederlanders die graag in de hoofdstad vertoeven zijn meestal bewonderaar van brocante en een landelijk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts