donderdag 11 januari 2018

Dekbedovertrek bloesem

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Het 1 Twill-katoenen dekbedovertrek Bloesem , is een heerlijk zacht dekbedovertrek.

Het katoenen dekbedovertrek is gemaakt van een ademde en absorberende stof. Deze zorgt ervoor dat u het heerlijk warm heeft in de winter en koel in de zomer. Een frisse witte basis met bloesem in de kleur roze, met wat vogels erbij.


Dreamhouse dekbedovertrek Bloesem is een dekbed overtrek met witte bloesem. Dekbedovertrek Bloesemtak is een bijzonder overtrek uit de Marjolein Bastin collectie. Het Marjolein Bastin Bloesemtak dekbedovertrek straalt een fijn voorjaarsgevoel uit.


Het witte overtrek is namelijk verfraaid met een handgetekende bloesemtak met daarbij kleine vogeltjes.

Op de rest van het overtrek dwarrelen roze bloemen en bloesemknoppen rond. Met dit dekbedovertrek creëer je een rustieke en dromerige sfeer in de slaapkamer. Het dekbedovertrek heeft getekende bloemen en vogels tussen de bloesem. Rond de bloesemtak dwarrelen bloesemknoppen.


Dit dekbedovertrek past in een landelijke en klassieke slaapkamer. Het overtrek heeft een roze bloemen op een witte ondergrond. Ontdek ons ruime assortiment!


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Scherpe prijzen, snelle levering!


Aan de voorzijde is het dekbedovertrek verfraaid met uitgestrooide bloesem , waardoor er een romantische en vrolijke sfeer ontstaat. Hier zie je Marjolein Bastin dekbedovertrek Bloesemtak. Lees de volledige productomschrijving. Good Morning dekbedovertrek Kan de slaapkamer wel wat romantiek gebruiken?


Geniet dan van dit prachtige dekbedovertrek. De bloesem straalt rust en tegelijkertijd een. Perfect om op uit te rusten na een lange dag.


De roze bloeiende bloesems zijn op prachtige wijze vormgegeven en geven dankzij het aquareleffect een rustieke sfeer weer.

De achterzijde van het dekbedovertrek is fris effen wit. Een heerlijk rustgevend geheel, passend in een romantische, landelijke en sfeervolle slaapkamer. De kwaliteit van het Walra dekbedovertrek is uitstekend. Sofiben dekbedovertrek ‘Ardice’. Een dekbedovertrek van 1 katoen satijn, voorzien van een rits.


Lengte van het dekbedovertrek De lengte van een dekbedovertrek is erg belangrijk. Met een extra flap over de gehele lengte van cm. Zo hoeft u dus niet bang te zijn voor koude voeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts