dinsdag 16 januari 2018

Leuke broodtrommel

Leuke broodtrommel

Specialistisch advies nodig? Upload eenvoudig een foto en naam! Bestel je Mepal broodtrommel al vanaf €199. Met de handige ontwerptool stel je eenvoudig jouw Mepal broodtrommel samen! Alle merken leuke broodtrommel.


Je kunt hier terecht voor hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers, drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, kaas en fruit tot ligadoosjes en snackdoosjes en geinige eivormpjes! Drinkbekers en broodtrommels met naam er op. Bij Koterkado kun je een persoonlijke Mepal lunchbox laten maken, met je naam er op. Naast leuke drinkbekers en broodtrommels voor school, verzamelde ik op Leuk Met Kids ook de leukste rugzakken voor kinderen.


Een assortiment herbruikbare broodtrommels , lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg. Broodtrommel , lunchbox, herbruikbare lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken. Bestellen In de webshop kun je zoeken op soorten broodtrommel zoals: Aluminium broodtrommels , Herbruikbare lunchzakjes, RVS broodtrommels.


Leuke broodtrommel

Ook kun je zoeken op merk. Deze broodtrommel is niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook leuk om iemand cadeau te doen! Je vindt de broodtrommel hier. A Lovely Little Company beren lunchbox. Voor deze broodtrommels geldt: Less is more.


Een paar simpele details in zachte kleurtjes en je hebt een hele leuke broodtrommel. Onze broodtrommel is goed te gebruiken voor de boterhammetjes, fruit, noten en om een lekkere zoetigheid in mee te nemen. Leuke broodtrommel voor naar school. De schoolpauzes worden een groot feest met deze leuke broodtrommeltjes. En leuk met deze bijpassende persoonlijke bidon voor onderweg of tijdens de lunch!


Deze shop staat vol met vrolijke hebbedingetjes voor thuis, onderweg en op school. Denk bijvoorbeeld eens aan deze leuke producten voor een lekkere kinderlunch: Lunchtrommeltjes, lunchzakjes, drinkbekers,koffiebekers, serviesjes en blikjes van te gekke merken. Voor kinderen is een lunchtrommel met vakken leuk omdat ze door de variatie eten leuker vinden en ze ook makkelijker gezond eten. In verschillende vakken diverse soorten groente of fruit is alweer heel anders dan een appel in je tas. En als je er een mooie bento box van maakt, dan vinden kinderen het helemaal mooi!


Wil je meer weten over bento? Vrolijke broodtrommels , voor zowel jong als ou voor jongens en meisjes! Voor alle lunchboxen geldt: was de deksels met de hand af, zodat de print mooi blijft. De bakjes kunnen eventueel op een lage temperatuur in de vaatwasser (bovenste rek).


Leuke broodtrommel

De bentoboxen en snackboxen zijn in een aparte rubriek ondergebracht. Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers. Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof. Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos.


Kies uit 1producten vanaf € 195. Vind bij ons een uitgebreid aanbod aan Swan broodtrommels. Met een Swan broodtrommel ben je verzekerd van een leuk retro design voor een betaalbare prijs. Combineer de op vintage geïnspireerde broodtrommel leuk met andere Swan keuken artikelen en geef je keuken een leuke retro touch!


De bedrukte broodtrommel is gemaakt van super stevig kunststof en is voorzien van een handige kliksluiting. Zelf een broodtrommel ontwerpen is onwijs makkelijk. Jij voegt alleen je favoriete foto, een naam of logo toe in de editor. En met een van de vrolijke designs is de broodtrommel echt een feestje om te zien.


Achter het eenvoudig afsluitbare luik kan hij zijn volledige lunch opbergen. Met deze leuke broodtrommel wordt lunchen voor ieder kind een feest. Voor €1kun je deze goede broodtrommel naar eigen smaak, en die van je kin ontwerpen.


Je lunch naar school of werk neem je mee in een broodtrommel. Bij Xenos vind je verschillende broodtrommels. Ontwerp zelf de leukste opdruk: kies een kleur, ontwerp de opdruk, zet je naam erin en je hebt een unieke broodtrommel voor naar school. Deze Mepal broodtrommel is bestelbaar in kleuren. Bij een leuke broodtrommel kind hoort ook een fijne drinkbeker.


Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts