dinsdag 23 januari 2018

Frans koopal haarwerken

Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wilt u, voor uzelf of voor uw kind een haarwerk aanschaffen?


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Haarwerken voor mannen, vrouwen en kinderen. Frans Koopal is al jarenlang actief achter het toneel, met het grimeren en verzorgen van kapwerk voor toneel- en filmproducties.

De cookie-instellingen op. Het hele jaar door hebben we diverse grime-activiteiten. Frans Koopal heeft een zeer uitgebreide collectie in haarwerken , chemo muts, buffs en sjaaltjes waardoor u zeker zult slagen!


Maar ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk. Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Daarnaast worden er regelmatig events, lezingen en.


Loop binnen voor advies op maat!

Het vaste team van haarwerkers, kapsters, pruikenmakers en schoonheidsspecialisten zorgen voor een complete service. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. VE Groningen - Beoordeling van 4. Op internet speurden we naar alle mogelijkheden bij haarverlies. Sinds drie maanden heb ik een haarwerk.


Een vrijblijvende afspraak, een grote voorraad pruiken en mutsjes. De volgende dag gingen we met z’n tweeën naar Groningen. We verzorgen haarwerken voor ieder op maat. Omroep- en mediaproductiebedrijf. Pruikenmaakster en haarwerkspecialiste Layla Koopal behoort tot de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf dat door de jaren heen tienduizenden mensen weer gelukkig maakte met een prachtige haardos.


Een groot gedeelte van haarwerk van echt haar, komt uit eigen atelier. Ook synthetisch haarwerk kan Frans Koopal in bijna ieder model en in elke kleur direct uit voorraad leveren. Al drie generaties dé specialist op het gebied van haaraanvullingen, hairextentions, pruiken, toupets en ander haarwerk. Een pruik in verband met haaruitval, haarziekte of chemo?


Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Bekijk hier een virtuele rondleiding door de zaak aan de Noorderhaven in Groningen. This video is unavailable.


Naar hartenlust passen,,Een nieuw haarwerk uitkiezen, aanmeten en stylen is niet iets dat je zomaar even doet”, vindt Layla Koopal. Het is een vak op zich, dat de nodige ervaring en kennis vereist.

Ook voor het advies en informatie over de haarwerken , beauty en Grime bent u bij Frans Koopal aan het juiste adres. Semi) permanente haarwerken en make-up. Alle haarwerken worden op het hoofd geknipt en op maat afgeleverd.


Gratis advies en (zieken) huis. Al voor drie generaties dé specialist op het gebied van haaraanvullingen, hairextentions, pruiken, toupets en ander haarwerk. Nadat de mededelingen zijn gedaan luisteren we naar het verhaal over het ontstaan van het bedrijf “ Frans Koopal haarwerken ” aan de Noorderhaven in Groningen.


Op een levendige manier vertelt Layla, de dochter van de oprichter Frans Koopal , over de ontwikkelingen die er zijn geweest in dit interessante bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts