vrijdag 19 januari 2018

Eric kuster

Vind eric kuster meubels als je nu zoekt. His craftsmanship, joie de vivre, eye for beauty and creative vision combine to create breathtaking pieces of furniture, luxury home accessories and sumptuous textiles, which. There could not be two words better suited to sit side-by-side and describe his inimitable style, which relies on the perfect balance of classic and contemporary, European and international.


Zijn unieke stijl die wordt herkend als Metropolitan Luxury is bekend bij menig bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Tegenwoordig is hij naast interieurdesigner ook bezig met het ontwerpen van zijn eigen meubels, boeken en.

De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Iedereen die van mooie meubels houdt kent het fenomeen eric kuster. Te koop eric kuster stijl meubelen op maat. Zie omschrijving Vandaag Topadvertentie. Kasten, stoelen, banken en accessoires.


Lampenenmeer heeft een hele mooie collectie rechthoekige grote spiegels voor aan de wand boven de bank of dressoir. Rechthoekige spiegels zijn een rustgevend element in uw woninginrichting, weerkaatsen het licht op subtiele wijze en geven een stijlvolle uitstraling. Eric kuster stijl stoelen exclusieve model met een zeer stoere beknoopte rug leverbaar in kleuren prijs is €2perstuk let.

B Design Lifestyle Boven-Leeuwen. Wegens een nieuwe woning en bank, doen wij onze oude bank weg. Zo goed als nieuw Ophalen Driepersoons.


Eric is een van de meest toonaangevende interieurdesigners van dit moment. Met interieurs die bekend staan om hun internationale uitstraling. Eric Kuster heeft functie op zijn of haar profiel. Nieuw Ophalen of Verzenden. ENJOY LUXURY shop Nootdorp Bezoek website.


Daarnaast bepaalde hij smaak en voorkomen van diverse horeca gelegenheden, hotels en publieke ruimten, waaronder de hippe uitgaansgelegenheid Jimmy Woo in Amsterdam en Camp Nou van voetbalclub FC Barcelona. Onze salontafels worden vervaardigd met top kwaliteit materialen en hoogwaardige lak. Onze blok salontafels worden afgewerkt met meerdere laklagen voor een duurzaam resultaat.


De toplaag is uv-bestendig. Hij behoort tot de absolute top in de wereld van interieurdesign, is één van Nederlands meest beroemde ontwerpers en realiseerde talloze prachtige interieurs in binnen- én buitenland. Bekijk meer ideeën over Interieur, Voor het huis en Slaapkamer eric kuster. Zijn vakmanschap, levensvreugde, oog voor schoonheid en creatieve visie combineren om adembenemende meubels, luxe woonaccessoires en luxueuze textiel te creëren,die aardetinten en hoogglans, serieus en sexy contrasteren.


De spiegelfotolijsten en spiegels met spiegelrand geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer.

Hij ontwierp menig collectie voor Borek. Denk aan de Lincoln lounge, de Colins en de Miami Beach. We mogen en kunnen nog veel verwachten van deze designer! Gratis verzending Strakke vloerlamp voorzien van led verlichting uitgevoerd.


Als ondernemer zit hij niet stil en is altijd druk en onderweg, reizend van kantoor naar showroom en vice versa. Status Living maakt een totaal ontwerp met kleurplan, lichtplan , afwerkingen plafond , wanden en vloeren tot aan de accessoires waarin zijn meubels met zijn collectie aan stoffen altijd goed toepasbaar zijn. Hij gaf zijn stijl een eigen naam, de Metropolitan Luxury. Veel bekende Nederlanders vielen voor zijn stijl en kozen voor een interieur door hem ontworpen.


De staande lamp bestaat uit metalen bollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts