donderdag 25 januari 2018

Rolgordijn met eigen foto

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Bedruk dan een rolgordijn met een eigen foto bij Praxis. Niet alleen om te maken voor uw eigen kamer, maar ook om te geven als een origineel cadeau. Simpel, snel en superleuk! Maak uw eigen unieke rolgordijn.


Felle kleurtjes, hippe designs en natuurlijk ook met een foto. Profiteer van deze voordelen. Levering binnen 5-werkdagen.

Het rolgordijn is uitsluitend geschikt voor montage op afzonderlijke raamvleugels. Met de rolgordijnen op maat van Praxis is het perfecte rolgordijn binnen een paar klikken geregeld. Met een simpel bestelproces neemt het ontwerpen van uw eigen unieke rolgordijn slechts vier stappen in beslag. Leuk én eenvoudig, want doordat u zelf een print of foto kunt uploaden zijn de mogelijkheden eindeloos!


Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Eigen foto speciaal voor jou op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur! Nieuw: Ontwerp je eigen rolgordijnen.


Wij kunnen rolgordijnen leveren met elke willekeurige print, bijvoorbeeld een eigen favoriete foto. Een leuke tekst op uw rolgordijn kan natuurlijk ook! Foto - rolgordijnen met ( eigen ) foto. Het comfort systeem wordt standaard geleverd in het wit, met witte kettingbediening en witte steunen en een losse onderlat. De mogelijkheden voor het ontwerpen en bedrukken van rolgordijnen zijn bij Inspirations vrijwel eindeloos.


Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een eigen ontwerp of afbeelding op het rolgordijn te laten drukken. Het perfecte rolgordijn maakt u zelf.

Rolgordijn laten bedrukken met jouw design, logo of afbeelding. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het enige verwisselbare rolgordijn met je eigen foto of design.


Denk eens aan een rolgordijn met je eigen foto , logo of andere ontwerp. Een rolgordijn is ideaal voor het bedekken van deuren, kasten of voor promotie in de etalage. Maar natuurlijk ook gewoon als een unieke raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer of keuken.


Vandaag is het mogelijk ook je ramen te versieren met je eigen foto op een rolgordijn. Ook hiervoor heb je een digitale foto nodig van mega-pixels. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden na het zien van de onderstaande productfoto’s? Voor in jouw huis, kantoor of iedere andere (woon)ruimte. Verkrijgbaar in lichtdoorlatend of verduisterend.


Je eigen foto op een rolgordijn. Met een foto van een favoriet object geprint op een lichtdoorlatend rolgordijn creëer je elke dag weer het mooiste uitzicht. Eén voorwaarde voor langdurig kijkplezier: houd de kleuren op het fotogordijn rustig.


Kies voor wit, fel oranje, bosgroen of modern grijs. Als je kiest voor een standaard design kun je vervolgens aangeven waar het rolgordijn komt te hangen. Vul vervolgens de overige gewenste producteigenschappen in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts