donderdag 18 januari 2018

Fotobehang eindhoven

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Kies uit 1producten vanaf € 295. De meeste producten worden doorgaans per bestelling geproduceerd danwel samengesteld.

Of het nu gaat om behang, fotobehang , gordijnstof, etc. Een uitzondering op het maatwerk is onze showroom voorraa online herkenbaar aan het groene vinkje vermeld bij het product. Wij maken het fotobehang geheel naar wens van uw eigen foto of kies gratis uit de beeldbank. Fotobehang op maat gemaakt.


We maken het op maat, bewerken het, retoucheren het en passen kleur, details etc aan. Wij zijn de grootste speciaalzaak in Eindhoven en omstreken voor totale interieurdecoratie. Honderden behang en fotobehangboeken, honderden gordijnstoffen, grote keuze in zonwering en gratis professioneel advies.


Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past.

Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Dit fotobehang is eenvoudig op de wand aan te brengen. Ook fotobehang vlies is van hoge kwaliteit en wasbaar.


Online fotobehang bestellen. Welkom bij defotobehangsite. Wij zijn al ruim jaar de grootste speciaalzaak in behang van Eindhoven en omstreken. Bepaal zelf de unieke sfeer met fotobehang in uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, tienerkamer of kantoorpand! We hebben een gigantische en gevarieerde eigen collectie en zijn officiële dealer van alle bekende behangmerken.


Neem gerust contact met ons op als je tips of hulp nodig hebt om van je favoriete motief mooi fotobehang te maken. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij printen fotobehang op grootformaat printers.


Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang.

Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. Dit behang met de highlights van Eindhoven zoals Strijp S en het station kan smaller of breder gemaakt worden voor jouw muur als dat nodig is. Vul onderstaand aanvraagformulier in met de exacte maten van je muur: de extra centimeters die je nodig hebt berekenen we zelf. Je hebt de keuze uit standaard collecties maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een foto te laten afdrukken.


Een vakantiefoto, een foto van je mooiste herinnering of gewoon een foto die goed bij je interieur past. Ruim jaar de grootste interieur decoratie speciaalzaak in behang van Eindhoven en omstreken. Breng een bezoek aan de grootste behangbeleving in de Benelux.


Ons fotobehang op maat wordt gemaakt in dagen, is 1 veilig voor de gezondhei krasvast en afwasbaar! Ook is het heel eenvoudig zelf te behangen zonder overlapping. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.


Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is! Of reserveer het behang en haal het later op in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts