maandag 15 januari 2018

Monumentenglas isolatiewaarde

Levering van alle DaVinci beglazing. Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Zeer scherpe Groothandel prijzen. Online Veilig en Snel Bestellen.

Wij Bezorgen Door Heel Nederland. Voor enkel monumentenglas van mm dik, liggen de kosten rond de € 5- per m². In dit glas zit dan wel een met gas gevulde spouw van mm die zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Er is ook enkel monumentenglas met een coating. Glas van toén met prestaties van morgen.


Monumentenglas heeft de dikte van enkel glas maar wel de warmte isolatie van isolatieglas. Home Samenstelling Bestekteksten Contact Route.

De juiste beglazing is afhankelijk van de situatie. Is dubbele beglazing of HR glas niet mogelijk en zijn ook voorzetramen geen optie, dan biedt monumentenglas de uitkomst. Dit glas is veel dunner dan dubbele beglazing of HR glas, maar heeft een hoge isolatiewaarde dankzij de coating die op het glas is aangebracht.


Er bestaat speciaal monumentenglas wat geschikt is voor het gebruik in monumenten. Dat lijkt misschien onzin. Waarom zouden monumenten immers een ander soort glas moeten gebruiken dan in bijvoorbeeld woonhuizen het geval is? De meest voorkomende reden is in het geval van oude kerken bijvoorbeeld. Dit bestaat niet uit één of twee maar uit drie lagen glas, waarbij elke tussenruimte is gevuld met argongas.


De isolatiewaarde is tienmaal zo groot als bij enkel glas maar je moet er wel diep voor in de buidel tasten: het glas wordt verkocht voor een bedrag rond de €1euro per m2. Zie ook kosten glasisolatie. Isolatieglas voor monumenten (of beter, monumentaal glas) is authentiek ogend glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan het oorspronkelijke enkele glas.


Een vrijwel onzichtbare coating aan de binnenkant van het glas zorgt voor de isolatie. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past. Alternatieven: voorzetraam of monumentenglas.


Dan zijn er een paar manieren waarmee je de isolatiewaarde van enkel glas kunt verbeteren: voorzetramen, raamfolie, monumentenglas. Deze leveren een besparing en comfort op die vergelijkbaar is met gewoon dubbel glas.

Samenstelling Stolker Het is mogelijk Stolker Monuglas uit te voeren met een bredere afstandhouder. De beschikbare afstandhouders zijn 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 19mm en 24mm. Overige afstandhouders op aanvraag. Door de zeer dunne samenstelling, vanaf 7mm, is het zeer geschikt voor oude houten ramen en stalen frames met een zeer smalle sponning.


Dit extra dunne isolatieglas biedt optimaal comfort en is energiebesparend door de zeer gunstige isolatiewaarde. Classico, monumentaal glas “Glas van vroeger kwaliteit van nu” U ziet ze wel eens, die prachtige monumentale panden, historische gebouwen en idyllische woningen. Enkelglas met coating, Gelaagdglas met coating, Dun isolatie glas, Vacuüm glas. Het licht golvende uiterlijk van de Monu-look-ruit past perfect bij oude gevels en geeft het glas en uw woning een prachtig, authentiek karakter.


Dit dunnere isolatieglas past vaak in de smalle kozijnen die aanwezig zijn. Van Ruysdael heeft isoleren met glas fundamenteel dunner, lichter en mooier gemaakt. Het isolerend enkelglas past eenvoudig in bestaande vensters en zorgt voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts