vrijdag 19 januari 2018

Soorten zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Er zijn veel verschillende soorten zonwering. Een veel voorkomende is door middel van schermen.


Een zonnescherm is een doek dat aan de buitenkant van uw raam gemonteerd is.

Het doek kan uitgerold of uitgevouwen worden, waardoor het scherm voor zonwering zorgt. Ook andere soorten zonwering zijn mogelijk, bijvoorbeeld binnenzonwering. Bent u van plan om zonwering te kopen voor uw huidige of nieuwe woning? Zonwering voor binnen of buiten kopen?


Onze specialisten in de vele ROMA verkooppunten adviseren u graag over de meest geschikte toepassing van zonwering voor uw persoonlijke situatie. Kom snel langs bij één van onze dealers of neem online contact met ons op. Bovenstaande tekening geeft weer welke soorten zonweringen er bestaan voor de woning, kantoor, tuin en terras.

Klik hier voor een grotere afbeelding. Verschillende soorten zonwering. De een wil het huis koel houden, een ander heeft last van de laaghangende zon. Een derde mogelijkheid is om zonwering in te zetten als inbraakpreventie, geluidswering of isolatie.


Voor alle wensen is er een geschikte oplossing. Dit soort apparaten behoren tot de grote energieverbruikers. Het plaatsen van zonwering ! Er bestaan twee soorten zonwering : binnenzonwering en buitenzonwering. Shutters worden meestal als binnenzonwering gebruikt. Soorten screens als zonwering.


De werking bij deze screens, namelijk het zonlicht tegenhouden door middel van een zonwerend doek, is bij alle typen hetzelfde. Met zonwering zorgt u zelfs op de heetste dag van het jaar voor een heerlijk koel huis. Bekijk hier de mogelijkheden, soorten én prijzen van zonwering.


Wat kan een zonwering specialist voor u betekenen? U heeft het vast al gemerkt: de soorten buitenzonwering verschillen in prijs, voordelen én uitstraling.

Twijfelt u nog over welke soort buitenzonwering het beste aansluit op uw wensen? Vraag deskundig advies aan een zonwering specialist. Screen zonwering kent een groot voordeel ten opzichte van andere soorten zonwering. Het zicht naar buiten wordt gedeeltelijk behouden (afhankelijk van welke kleur doek u neemt), terwijl het zicht naar binnen beperkt wordt.


Ideaal voor mensen die gesteld zijn op hun privacy. Voor elke situatie, nieuwbouw of renovatie is een oplossing te vinden. Specialist in alle soorten zonwering. Ook voor reparatie van bestaande zonwering ! In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur tijdens warme dagen behoorlijk oplopen.


In dit artikel vertellen we u alles over de mogelijkheden en voordelen voor iedere soort ! Welke soorten buitenzonwering zijn er? Ieder soort biedt bescherming tegen de zon, houdt warmte buiten en zijn praktisch en milieuvriendelijk. Bekijk deze pagina en lees alles over de soorten zonwering en de prijzen.


Misschien wel de meest unieke Luxaflex zonwering : de Luxaflex Silhouette Shades combineren de veelzijdigheid van horizontale jaloezieën, de handigheid van een rolgordijn met een zacht uiterlijk. Omdat de Silhouette shades eigenlijk een soort oprolbare horizontale jaloezieën zijn is de regeling van de licht-doorlating bij deze zonwering erg goed. Daarom is buitenzonwering zowel voor binnen als buiten een ideale oplossing. Welk type zonwering past bij jouw huis?


Afsluitend volgen nog enkele tips over hoe je kunt besparen op de aanschaf van buitenzonwering. In onze collectie vind je verschillende soorten zonwering. Een veranda vraagt om andere zonwering dan een balkon. Voor iedere situatie is er een geschikte oplossing.


In een serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur snel oplopen als de zon schijnt. Ben je op zoek naar zonwering voor je overkapping of veranda?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts